Tehnosadisms: desmit aifonu dedzināšana

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Tehnosadisms: desmit aifonu dedzināšana

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162258
    samurajs
    Participant

    Visi ražotāji pastāvīgi akcentē savu labāko viedtālruņu ūdensizturību, norādot dažādas izturības klases. Piemēram, Samsung Galaxy S7 atbilst IP68 klasei, kas paredz bez bojājumiem atrasties 30 minūtes 1.5 m dziļumā. Tomēr dabā ir ne tikai ūdens, bet arī citas stihijas. Jauns amerikānis Zach Straley nolēma notestēt desmit iPhone paaudzes izturībā pret uguni. Kā izmēģinājuma trusīši uzstājās lietošanas kārtībā esoši iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6 un 6S.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_4c2de1b9ca94b04b281884457b5db861_1.jpg[/img]

    Visi desmit aifoni tika salikti uz cepešpannas, aplieti ar degšķidrumu, un aizdedzināti. Vienam otram no šī skata sirds sarausies pikucī, bet Apple nīdēji noteikti braši dziedās līdz – Pakur, pakur uguntiņu, labo vecenīt! Lai tā āda lobās, lai tie mati švirkst!

    Pavisam līdz galam šoreiz aifonus nededzināja, uguns iedarbībai tie tika pakļauti nepilnu minūti – tā varētu būt, ja kādam ierīce iekrīt dārza grilā. Rezultāti: visi modeļi līdz iPhone 4G ieskaitot darbspējas vairāk vai mazāk saglabāja. Toties visi jaunākie, sākot ar iPhone 5, burtiski apogļojās un neviens nebija ieslēdzams. Skatāmies video un priecājamies (vai apraudam)! Un izdarām secinājumus!

    #326468
    E-500
    Participant

    Dažādībai, iesaldēts ledus klucī:

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yWYHHNADK04[/youtube]

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā