Lietotāju uzvara pār Microsoft 2: Office 2013 varēs pārnest uz citu datoru

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Lietotāju uzvara pār Microsoft 2: Office 2013 varēs pārnest uz citu datoru

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157943
    samurajs
    Participant

    Pēc daudzskaitlīgām lietotāju sūdzībām un vēl daudzskaitlīgākiem pārpratumiem Microsoft nācis pretī un ar šodienu labojis Office 2013 licences līgumu. Par to paziņoja Microsoft Office Division pārstāvis Dževons Ferks (Jevon Fark). Nākamajā atjauninājumā labojums nonāks arī pašā biroja paketē. Tātad Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013, Office Professional 2013 īpašnieki nu būs tiesīgi pārnest savu licenci uz jaunu datoru. Tam gan ir ierobežojums: pārnešanas operāciju drīkstēs veikt ne biežāk kā reizi 90 dienās. Kopējais pārnešanu skaits nav ierobežots. Ja PC ir saplīsis, drīkst neievērot 90 dienu termiņu. Licences līguma izmaiņas attieksies arī uz tiem pircējiem, kuri jau būs iegādājušies Office 2013.

    Līdz ar to tiek ievērots princips “katram lietotājam sava licence”, nevis “katram PC sava licence”. Tomēr instalēt Office 2013 vienlaikus uz diviem PC – galddatora un portatīvā kā tas bija Office 2010, Microsoft vairs neatļauj.

    Eksperti uzskata, ka sākotnēji dzelžainais licences līgums bija paredzēts, lai cilvēki vairāk pirktu jauno produktu – abonējamo Office 365. Tieši šim tika uzsvērts, ka vienu licenci varēs lietot uz 5 datoriem un 5 mobilajām ierīcēm.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_off_3.jpg[/img]

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā