Kā pasaules lielākie IT mediji vērtē Windows 10?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Kā pasaules lielākie IT mediji vērtē Windows 10?

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161193
    samurajs
    Participant

    Š eit nu dažos vārdos apkopošu galveno, ko par Windows 10 saka pasaules vadošo tehnoloģiju mediju pārstāvji. Protams, kā vienmēr domas dalās, tomēr daudz kam piekrīt visi.

    Re/code

    Valts Mosbergs uzskata, ka Windows 7 lietotāji saņēmuši pazīstamu, bet reizē uzlabotu jauninājumu, kas esot “solīda un evolucionāra operētājsistēma.” Viņu visvairāk kaitina daudzās kļūdas, kuru dēļ viņš iesaka nesteigties ar migrāciju. Tomēr Mosbergs esot testējis pirms-RTM laidienu (nesaka kuru), kurā viss vēl nebija izlabots.

    ZDNet

    Microsoft lietu eksperte Mary Jo Foley neskopojas ar uzslavām, savā testā viņa vēlētos lielākas personalizācijas iespējas Starta izvēlnei. Bet viņa ir laimīga, ka Start ir atpakaļ. Cortana balss asistentu eksperte uzskata par drīzāk interesantu, nevis praktisku funkcionalitāti. Visvairāk kaitina integrētais e-mail klients.

    The Verge

    Vadošais The Verge žurnālists Tom Warren uzskata Windows 10 par neparasti aizraujošu un daudzās jomās Windows 7 un 8 apsteidzošu OS. Tomēr viņš pievērš uzmanību nenormāli daudzajām kļūdām, par kurām viņš cer, ka Microsoft tiks ātri galā.

    Wired

    Daudzās Windows 10 kļūdas arī Wired pārstāvim David Pierce bija galvenā tēma. Viņš gan uzskata, ka jaunais attīstības modelis “Windows As A Service” ļaus no tām efektīvi atbrīvoties. Lietotājiem nebūs ilgstoši jāgaida uz servisa pakām, atjauninājumus varēs saņemt kaut katru dienu.

    Golem

    Andreas Sebayang no Golem ir daudz kritiskāks. Pēc viņa vārdiem no Windows 8.1 lietotāja viedokļa nekas stipri nozīmīgs klāt neesot nācis. Ideja apvienot iestatījumus neesot nekas jauns.

    Der Standard

    Georg Pichler no Austrijas izdevuma Der Standard uzskata, ka “Nadellas pirmdzimtais esot solis uz priekšu.” Windows 7 un 8 lietotājiem pie atjaunināšanās neesot jāpieliek lielas pūles. Īpaši atzinības vārdi tika veltīti pārlūkam Edge, bet daudzās pozīcijās kā Cortana vai Xbox vēl neesot atklāts viss potenciāls. Jā, kļūdas arī esot, bet nebūtiskas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_imgw_1.jpg[/img]

    #319044
    ExDec
    Participant

    Pirmā kļūda – ja sistēmas lokalizācija uzlikta uz Latviju, tad nevar upgreidoties saglabājot softu.

    #319045
    esirkrievs
    Participant

    Man kādreiz vecāki mācīja, ka no zaļiem āboliem var dabūt pļutku!

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā