Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › µTorrent jau 52 miljoni lietotāju
µTorrent izstrādātāji 2010. gadā sola lietotājiem veselu rindu jaunu iespēju. Pagājušajā nedēļā tika pievienota streamingnošārēt
Btw, vai man vienīgajam netiek attēloti avatari?
Njā, uTorrent viennozīmīgi ir ārpus konkurences starp torrentu klientiem 🙂 . Vienīgi linux lietotājiem jālieto tas caur wine, vai arī jāizvēlās kāds linuxīgs softs.
Azureus.
žēl ka problēmas dažiem failiem ar seederiem, tie sākuši izmirt..
Es par vinu 🙂
lietošanas ērtumā man labāks tomēr liekas bitcomets
lai arī viņam ir daži gļuki tas tomēr neatsver to ērtību ko man sniedz un utorents nesniedz 🙂
galu galā vajadzīgo efektu sniedz visi(failu novelk)
Par bitcomet runājot, pašam nepatika, kā arī daudzos trakeros bitcomet ir banots klients dēļ kļūdainas informācijas sūtīšanas.
Par Azureus – balstīts uz salīdzinoši rijīgā Javas dziņa, līdz ar to zaudē ievērojami popularitāti.
Uz Linux vides Transmission ir vienlīdzlabs manām vajadzībām. Azureus likās pārāk masīvs.
Lai nu kā – ar šādu attīstību (savu failu šārēšana), torrent tīkls vēl “attīstīsies” līdz DC līmenim…ceru, ka tā nu gluži nenotiks.
Piemēram, Deluge, Rtorrent.
Uz Windows gan laikam tikai mjūTorrent ir sakarīgs.
uTorrentam derētu ieviest papildus opciju – faila daļiņas vilkt secīgi, līdzīgi kā tas ir bitCometam, lai var “iegādāto” filmu skatīties jau tad, kad redzam, ka lejupielādēti ir tikai 30%. 🙂
Tas ir ļaundabīgs audzējs torrentu vidū. Ja nu tev tā filma nemaz nepatīk, varbūt tu arī novilksi līdz galam un sīdosi [lai arī citi varētu par to pārliecināties], bet lielā daļa dumās tautas diez vai būs tik godprātīga.
Preses relīzes