µTorrent Plus – bittorent klientam būs maksas versija

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas µTorrent Plus – bittorent klientam būs maksas versija

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Nu arī µTorrent izstrādātāji atskārtuši, ka ar savu lolojumu iespējams kaut ko nopelnīt. Paziņots par pasaulē populārākā bittorent klienta (to lieto vairāk nekā 100 miljoni cilvēku) maksas versiju. Jaunā programma tradicionāli sauksies µTorrent Plus.

Ko tad sola papildus jau bezmaksas versijā esošajām iespējām? Pilns saraksts vēl nav publicēts, bet zināms, ka būs iebūvēts video formātu konvertētājs un papildiespējas darbam ar mobilajām ierīcēm, tādām, kā iPod vai PSP. Pieminēta arī īpaši droša failapmaiņa, bet nav zināms, kā tas izpaudīsies – visticamāk tā būs lejuplādēto failu automātiska skenēšana ar pretvīrusu programmatūru.

µTorrent Plus nākotne pagaidām atrodas zem slepenības plīvura, bet zināms, ka tiks izdota beta versija, uz kuru izsludināta īpaša parakstīšanās.

Attiecībā uz µTorrent Plus aizsardzību pret uzlaušanu izstrādātāji nelolo nekādas cerības, un sola, ka nekādas izsmalcinātas izvirtības nepielietos.

Avots

[img]https://notepad.lv/userpix/28_bt2_1.jpg[/img]

Stormbird
    Participant

mmm, negribu, pilniibaa pietiek ar tagadeejo un neko labaaku nemaz nevar iedomaaties 😉

BERILS
    Participant

Pirmā funkcija kas man iepatikās ir streaming’s . Nav jāgaida filma kamēr novilksies , tas tiešām ir forši. 🙂

mazais_zilonis
    Participant

Hmm – tātad – nelegāli kopējot datus lietotājs lietos viņam reģistrētu programmu, kur šis fakts iespējams (un iespējams ari nē) tiks reģistrēts (dažādām ratio u.c. vajadzībām).

Es neesmu paranojiķis, bet man liekas, ka šos datus (vismaz es, ja būtu izstrādātājs) reiz pa reizei pārdotu pa daudz daudz lielākām naudiņām dažādam mīļotām iestādēm, kas atnāks ciemos (ne gluži padzert tēju un parunāt par to kā bij’ padomju laikos).

sLIDe
    Participant

Caur BitTorrent tīklu nepārsūta tikai nelegālus datus.

cracks
    Participant

izklausies pē outlaw īpašnieka. :))

mazais_zilonis
    Participant

Jā, protams, tīkls ir visnotaļ jauks datu pārsūtīšanas veids, taču bieži vien, lai cik neticami tas arī neizklausītos, tas tiek izmantots arī nelegālām darbībām. 🙂

cracks – nope neesmu gan

BERILS
    Participant

Ja tāds būtu viņu mērķis , tas sen jau tiktu izdarīts 🙂

Tas nenotiks , jo utorrent neriskētu nekad ar savu popularitāti ! Nekad.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?