Доброе утро страна!

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Viss pārējais Доброе утро страна!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154943
    Wuu
    Participant

    С добрым утром!

    #275666
    usins
    Participant

    nu bet paši vainīgi…. 53% aptuveni nobalsoja. Un nebalsotāji pārsvarā bija letiņi… to rāda rezultāti. Es pildīju savu pilsoņa pienākumu…

    Bet nu katrs otrais šīs valsts pilsonis var apturēt savas replikas pie sevis, jo jebkurš spēj ieplānot vienu sestdienu brīvu balsošanai. Pietiek ar max 1h, lai izstāvētu rindu. Vai vnk balsot neklātienē no savas darba vietas.

    #275667
    Anonīms
    Neaktīvs

    Ēm .. te Wuu un citi tagad sāks vaimanāt par krieviem? Kāpēc?

    SC ir identisks rezultāts kā pagājušajās vēlēšanās. Viņi tagad neko neietekmē, lai arī ir faktiskie uzvarētāji.

    Koalīciju ar saviem 41% (SC + ZZS) tā vienkārši neizveidos. Nekas nav zvanīts – ticamāk, ka ZRP+Vienotība+VL! koalīciju varēs izveidot.

    Kad būs lēmumi no Zatlera puses, tad varēsi sākt domāt, vai vispār vajag vaimanāt. Tikmēr ieliec komatu aiz otrā vārda virsrakstā. Komatus neviens vēl nav atcēlis – tie darbosies ilgāk par visādām partijiņām.

    #275668
    web33
    Participant

    Bet jāsagaida vēl visi rezultāti, jo vēl nav saskaitīti 6 iecirkņi, tāpat skaidrs, ka tie ir lielākie iecirkņi, ja vēl nav saskaitīti.

    Ja būs kaut mazākā iespēja izveidot koalīciju no divām partijām, tas tiks mēģināts, bet tas nozīmēs arī tās latviešu partijas galu, ko nepiedos ne pašu elektorāts, ne pārējo latviešu partiju elektorāts.

    #

    Nav taču viņi tādi muļķi. Nākošās vēlēšanas ir tuvāk, kā izskatās. Visas partijas, kuras ir ‘kopojušas ar SC”, strauji zadē vēlētājus.

    #

    Savukārt, VL! ir ieguvusi vairāk, kā 2 reizes lielāku atbalstu. Viņu pieredze un rindas aug, pārliecība paliek tā pati. Tā tas būs arī uz priekšu.

    #275669
    usins
    Participant

    Teiksim tā, ja kāda partija gribēs sadarboties ar SC, tie iespļaus saviem vēlētājiem sejā. Jo, SC skaitās kreisie spēki bet pārējās partijas ir labējie (kuras tika saeimā) spēki. Kur tas redzēts ka kreisie ar labējiem uz vienu roku? Tad nav jēgas opozīcijai. Bet nu ar katru gadu tak SC palielinās savu ietekmi. Takš cik grūti Latvijā iegūt pilsonību? Pēc 2-4 gadiem jau vēl +30 līdz +80k krievu dabūs pilsonību vai sasniegs 18 gadu vecumu un tad jau SC dabūs savus 50% un neko vairāk nevajadzēs ja dabūs arī MK vairākumu. Vienkārši tas parāda to, ka Latvijas tauta paņem un noguļ savu nākotni. Vai tad tik grūti aiziet nobalsot? Un ja nevar tikt līdz iecirknim, varēja kādas 2 nedēļas ELEKTRONISKI pieteikties vēlēšanām no mājām vai darba vietas. Nav nekāda attaisnojuma tam ,ka nevar nobalsot! Pat slimnīcā to var izdarīt, ja neesi reanimācijā vai komā.

    #275670
    web33
    Participant

    Nevaino latviešus,par to ka latvieši negāja balsot vnk latviskās partijas ir vairākas un balsis dālijās,bet krievisko partija ir tikai viena lūk arī rezultāts ,iedomājies ja būtu nu vismaz 3 krieviskās partijas SC ,CCCP,RUS tad neviena no viņām netikto jo dalītos balsis !!!

    #275671
    Anonīms
    Neaktīvs

    Wuu: tev ar sarkanu izlabot to tekstu, ko tu mēģini rakstīt? Ja neproti – raksti labāk latviski. Moja dumaja tvoja niprveļno pisajet.

    #275672
    Anonīms
    Neaktīvs

    1 iecirknis ārzemēs, 4 Talsos. neko tas nemainīs.

    vienā max 10 vēlētāji, otrā – līdzšinējie vēlētāji ar SC max 20%, pārējais kā līdz šim.

    #275673
    Jaunzems
    Participant

    Biedri Foxsk8 un Samuraj!

    Ko Jūs sakat par jauno logo, kurā tiek godināts mūsu Mūžīgais Vadonis Lielais Staļins!

    Man daži augsti cilvēki no SC pateica, ka, ja Jūs to neuzliksiet, tad būs jādodas uz stūra māju!

    [img]https://i.imgur.com/RSg2t.png[/img]

    #275674
    Evers
    Participant

    Par vēlēšanu tēmu, skaisti bija redzams kā atkal tiek izzagta un atmazgāta nauda. Tie Avision skeneri ir pēdējie mēsli, lapas sprūst iekšā, vēlēšanu biļetes šur tur nezcik reizes bija jāpārskenē, turklāt viena tante vēl teica, ka pirkti pat par 800 Ls, sanāk, ka par baigo “lēto” pašvaldībām pārdeva. 300 Ls Canoniņš saliek to Avision vienos vārtos.

    un izskatās, ka SIA SOAAR kantorī strādā cilvēki ar pamatskolas zināšanām programmēšanā, vēlēšanu iecirkņu datorspeciālistiem pat bija jāmāca viņi, kas jādara, kādas rupjas kļūdas jālabo. Līdz pat pēdējam brīdim programma nebija pabeigta, skaitīšana daudzviet nojuka, rādīja 0 balsis. Labojums iznāca šonakt 2os naktī, kad vēlēšanas jau bija beigušās. Par ko to iesācēji saņēma 60 000 Ls un vēl gribēja 250 000? naudas zagšana un atmazgāšana.

    Varu saderēt, ka mūsu pašu Roberts viens pats to elementāro programmiņu uztaisītu nedēļas laikā, vēl labāku un daudz lētāk (piedod, Robert, ja kļūdos). 😀

    #275675
    samurajs
    Participant

    Mļē, Jaunzem, tu esi galīgi idejiski/vēsturiski neapkalts (неподкован) 😀 Ja Staļins, tad Staļins!

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_st_1.jpg[/img]

    Starp citu, porcija Staļina šobrīd pat ļoti derētu (uz īsu laiciņu). Cik dienas, stundas vai minūtes Vadonim prasītu oligarhu vai Parex problēmas atrisināšana? Nu pareizi – nav cilvēka, nav problēmas! 😀

    Kas attiecas uz vēlēšanām – nav nemaz tik traki. Ideāli būtu, ja spētu sastrādāties ZRP, jenoti un SC. Un to pašu plīša lācīti atstāt par premjeru.

    Kas mani satrauc vairāk – pie SC 60% atbalsta Latgalē tie tagad varētu prasīt autonomiju, kaut ko līdzīgu ÄŒangalienas APSR dibināšanai… 😀

    #275676
    usins
    Participant

    Bet kas tad vainīgi ja ne paši Latvieši? Kurš lika sadalīties tik daudzos spēkos?

    kapēc nav vienoti savā ideoloģijā?

    Visās normālās valstīt ir tā, ka valstī 2 līdz 3 lielas partijas. Kuras arī cīnās par ietekmi. Bet pasakie, vai tad 53% no visiem balstiesīgajiem aizgāja nobalsot un gandrīz puse n tiem bija krievvalodīgie… sanāk no Latviešiem, kuri mīl, stāv un krīt un sūkstās par krievu nelabvēlīgo ietekmi, aizgāja nobalsot 30% vtf kungi un dāmas.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā