Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › µTorrent Plus – bittorent klientam būs maksas versija
Ko tad sola papildus jau bezmaksas versijā esošajām iespējām? Pilns saraksts vēl nav publicēts, bet zināms, ka būs iebūvēts video formātu konvertētājs un papildiespējas darbam ar mobilajām ierīcēm, tādām, kā iPod vai PSP. Pieminēta arī īpaši droša failapmaiņa, bet nav zināms, kā tas izpaudīsies – visticamāk tā būs lejuplādēto failu automātiska skenēšana ar pretvīrusu programmatūru.
µTorrent Plus nākotne pagaidām atrodas zem slepenības plīvura, bet zināms, ka tiks izdota beta versija, uz kuru izsludināta īpaša parakstīšanās
Attiecībā uz µTorrent Plus aizsardzību pret uzlaušanu izstrādātāji nelolo nekādas cerības, un sola, ka nekādas izsmalcinātas izvirtības

Es neesmu paranojiķis, bet man liekas, ka šos datus (vismaz es, ja būtu izstrādātājs) reiz pa reizei pārdotu pa daudz daudz lielākām naudiņām dažādam mīļotām iestādēm, kas atnāks ciemos (ne gluži padzert tēju un parunāt par to kā bij’ padomju laikos).
cracks – nope neesmu gan
Tas nenotiks , jo utorrent neriskētu nekad ar savu popularitāti ! Nekad.