1, seerija: jautriibas hatnjikaa :>

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki 1, seerija: jautriibas hatnjikaa :>

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 29 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Mr.Death
    Participant

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BkOigGRUWLo[/youtube]

Galvenajaas lomaas: Anita (aka Ineta), Einaars, Imants, Dzintra un citi alkanjaktiki :>

Sjajaa seerijaa agresiivaa Anita meegjina noskaidrot, kursj ir nopizgjiijis Dzintras teljefonu, kameer citi mieriigi dzer blakus tocjkaa nopirkto krutku. (ielieta 0,5 l kolas pudelee).

ACHTUNG! Neskatiities beerniem, video ir traumeejosjs :>

linx
    Participant

Š itas ir labs, ierēkt labi var. 😀

Mr.Death
    Participant

2. seerija: jautriibas hatnjikaa :>

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RJ9JhbQ7OHc[/youtube]

Sjajaa seerijaa, kameer Anita (aka Ineta) ar Elmaaru un paareejiem slaaja peec vodaara, vecmaaminja (ar daudz sponsoriem) cepa sasljiku un nejausji nokurinaaja visu dziivokli :> Kaiminjos dziivo agresiivi krievi, tas nu fakts.

Tehnisku iemeslu deelj (vecmaaminjas izraisiitaa ugunsgreeka), sezona sjim seriaalam netiks turpinaata :> NBC to ir atceelis :>

Stat1CX
    Participant

Man personīgi neka smieklīga šeit neliekas – nožēlojams skats.

Mr.Death
    Participant

:D:D:D, ej aarstee savu humora izjuutu! :>

sjaadi video ir jaaskataas kontekstaa un bez jebkaadaam emocijaam, tad par tiem varees iereekt. ja uz sjiim visaam lietaam skatiisies tik nopietni, tad agri vai veelu pakaarsies :> vienkaarsji ir jaamaak pasmieties par to, ko cilveeki speej izdariit / kaa uztver probleemas , nevis kaadi vinji ir.

gribi veel? sje!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dp7sGHdhGRI[/youtube]

samurajs
    Participant

Secinājums: labāk savus tusiņus nefilmēt. Otrā rītā var kauns sanākt 😀

Nelabojams
    Participant

Latviešu sadzīves nacionālās īpatnības… 😐

Sid
    Participant

Par pirmajiem 2iem +1 Stat1CX, bet tas Vērners gan ir zvērīgs.. 😀

feiks
    Participant

tās padibenes nav nekas smieklīgs imho, tomēr tas Vernera kungs…. Nu tas ir vecis 😀

Stat1CX
    Participant

Verners gan ir labs, tur es piekrītu, bet pirmie divi – nodzertas nelaimes, nekā smieklīga.

P.S ar humora izjūtu man viss ir daudz maz kārtībā, nav nekādu problēmu ierēkt par lietām, kas tik tiešām ir smieklīgas.

ob1
    Participant

-> Stat1CX +1

Evers
    Participant

Par smiešanos, manuprāt, ir tā:

1) Smieties par to, ka cilvēks ir tāds vai šāds no dabas vai nelaimīga likteņa pirksta ir galīgi nevietā – stulbi un pat jāsaka – slimi!

2) Bet smieties par tiem, kas ar dzirām utml paši sevi noveduši līdz klauna līmenim vai citādi apzināti sagandējuši sevi un savu dzīvi – tā jau pavisam cita lieta.

elvisburdajs
    Participant

Pēdējais labs. 😀

Mr.Death
    Participant

Jaa, verneru es izraku no veciem arhiiviem :> kaut kur bij mljin saglabaajies.

Ja kaadam vispaar naak smiekli par sjiem cilveekiem, kaa taadiem (vai vinji slimi, piedzeerusjies man vienalga), ejiet aarsteeties! Es smejos tiesji par situaaciju un ne jau par cilveekiem. Tas kaadi vinji ir kad piedzeerusjies un skaidraa manii nekaadas emocijas neizraisa – ja vinji ar to speej nospeeleet labu teaatri, tad tur tiktiesjaam ir veerts pasmieties :>

elvisburdajs
    Participant

Mr.Death: Piekrītu.

Evers
    Participant

Nu tā arī es biju domājis – par to kādas situācijas viņi rada un veido, kautvai kautko uz ielas prasa tā ka nevar nesmieties, nevis par to kādi viņi ir kā tādi.

ob1
    Participant

Hmm, var jau būt, ka tās situācijas … bet es uz tiem nodzertiem purniem vairāk par 10 sekundēm nespēju noskatīties. 🙁

Sid
    Participant

Nez, vienīgā reize, kad man ir licies kāds smieklīgs, kad viņš ir sadzēries (tb tad jau pohains), bija tad, kad man pienāca uz ielas klāt un prasīja “tagad ir rīts vai vakars? :/”, hh.

Mr.Death
    Participant

Josif! Tev cepums par sjito joku :>

Evers
    Participant

Š trunts par tiem kas jau nodzerti, vo žēl skatīties uz meitenēm, kas smēķē, tā pēc gadiem no smukām čikām par krunkainām bābām pārvēršas

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 29 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā