Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › 1, seerija: jautriibas hatnjikaa :>
Galvenajaas lomaas: Anita (aka Ineta), Einaars, Imants, Dzintra un citi alkanjaktiki :>
Sjajaa seerijaa agresiivaa Anita meegjina noskaidrot, kursj ir nopizgjiijis Dzintras teljefonu, kameer citi mieriigi dzer blakus tocjkaa nopirkto krutku. (ielieta 0,5 l kolas pudelee).
ACHTUNG! Neskatiities beerniem, video ir traumeejosjs :>
[youtube]
Sjajaa seerijaa, kameer Anita (aka Ineta) ar Elmaaru un paareejiem slaaja peec vodaara, vecmaaminja (ar daudz sponsoriem) cepa sasljiku un nejausji nokurinaaja visu dziivokli :> Kaiminjos dziivo agresiivi krievi, tas nu fakts.
Tehnisku iemeslu deelj (vecmaaminjas izraisiitaa ugunsgreeka), sezona sjim seriaalam netiks turpinaata :> NBC to ir atceelis :>
sjaadi video ir jaaskataas kontekstaa un bez jebkaadaam emocijaam, tad par tiem varees iereekt. ja uz sjiim visaam lietaam skatiisies tik nopietni, tad agri vai veelu pakaarsies :> vienkaarsji ir jaamaak pasmieties par to, ko cilveeki speej izdariit / kaa uztver probleemas , nevis kaadi vinji ir.
gribi veel? sje!
[youtube]
P.S ar humora izjūtu man viss ir daudz maz kārtībā, nav nekādu problēmu ierēkt par lietām, kas tik tiešām ir smieklīgas.
1) Smieties par to, ka cilvēks ir tāds vai šāds no dabas vai nelaimīga likteņa pirksta ir galīgi nevietā – stulbi un pat jāsaka – slimi!
2) Bet smieties par tiem, kas ar dzirām utml paši sevi noveduši līdz klauna līmenim vai citādi apzināti sagandējuši sevi un savu dzīvi – tā jau pavisam cita lieta.
Ja kaadam vispaar naak smiekli par sjiem cilveekiem, kaa taadiem (vai vinji slimi, piedzeerusjies man vienalga), ejiet aarsteeties! Es smejos tiesji par situaaciju un ne jau par cilveekiem. Tas kaadi vinji ir kad piedzeerusjies un skaidraa manii nekaadas emocijas neizraisa – ja vinji ar to speej nospeeleet labu teaatri, tad tur tiktiesjaam ir veerts pasmieties :>
Preses relīzes