Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › 100Mbit Rūterītis
Par cik jūs par mani šajās lietās esiet daudz vairāk informēti un orientējaties kā savās krekla kabatās , nolēmu griezties pie jums pēc ieteikuma.
Tātad, man pašlaik ir ļoti jauks un ņiprs WRT54GL rūterītis, kurš manu 100Mbit internetiņu izmanto tikai pa pusei, kas īsti nav smuki pret pašu internetu, jo otrai daļai ir garlaicīgi.
Esmu nobriedis jauna rūtera iegādei. Tas nozīmē, ka es vēlos ko tādu, kas neapbižotu manu internetu, būtu samērā stabils [ cik nu rūteris var būt stabils ] un par salīdzinoši saprātīgu cenu.
Cik esmu skatījies, ir divi čipi uz kuriem rūteri ir bāzēti – Broadcom un Atheros. Kāda atšķirība – nav ne jausmas, godīgi sakot. Būs jāpagūglē.
Tāpēc nelieciet man, lūdzu, izvēlēties starp tādām lietām.
Rūtera cena, kas būtu manām spējām pieņemama, es domāju, ka būtu kaut kas ap 60Ls robeža. Plus mīnus tur kapeikas nebūs tik svarīgas.
Jūsu ieteikumi tiks augsti vērtēti. [:
Tikko sāku mest acis uz šo:
Un nedomāju, ka tik dārgs rūteris kā Tevis minētais būtu mājās vajadzīgs. Tas ir 2-kanālu, tātad divi Wi-Fi AP vienā. Vai būs kur izmantot?
Anyway, point-multipoint modē caur bezvadu kačāt torrentus ir 1kārši stulbi. Ja vajag paskaidrot detalizētāk – par mutes dzesēšanu kaste alus vispirms.
Jākačā ir ar kabeli! Tas ir fakts un tur nau ko vairs apspriest! Un tādā gadijumā, lētāk sanāks nopirkt vecu Edimax 6204k (5Ls) kurš brīnišķīgi NATo tos 100Mbps, un kuram kā AP var pieslēgt esošo Stinksys mēslu.
Iečekoju to TP-Link. It kā viņam nav ne vainas, tik izskatās tā, kā izskatās..
Vairāk sāku mest acis uz ko citu un izskatās, ka šis ir jauks: WNDR3400
Un dizainiski arī ļoti glīts, kas nav mazsvarīgi.
Palasīju review – nav ne vainas.
Dzirdētas daudz labas atsauksmes + DD-WRT ļoti labi uz tā darbojas.
Paldies par palīdzību.
Preses relīzes