Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › 2.4GHz WiFi frekvenču aizdiršana, ko darīt?
Ko darīt?
Kanālus mainīju uz vismazāk piesārņotajiem, nepalīdz.
Traucējošā rūtera saimnieku nav izdevies atrast.
Iespējams labākais risinājums būtu atrast iespēju pieslēgties traucējošajaiem WiFi rūteriem un viņus nobrikot. Zinu ka Lattelekom ir defaultā parole, kuru reti kurš nomaina. Iespējams ka viņa tiek ģenerēta pēc kaut kāda algoritma,tāpat kā SSID tiek ģenerēts no MAC adreses daļas. Kādam ir kādas idejas?
Es gan šādā situācijā nevis plānotu kā sariebt kaimiņam, bet padomātu vai tiešām esmu visu izdarījis pareizi… nu labi, neliels mājiens: man ir pagrūti noticēt, ka kaimiņam ir TÄ€DS mega rūteris, kurš ir visā 2,4Ghz frekvenču diapazonā caur vismaz vienu sienu ir spējīgs nomākt rūteri, kurš atrodas tajā pašā telpā, kur tu…
Ar 2.4 Tev ir 3 kanāli kas nekrustojas, izskanē un izmanto vieglāko. Ja nepalīdz – dabū stiprāku rūteri. No ārpuses īsti klāt tiem rūteriem netiek, defaultā parole strādā, ja esi pieslēdzies tīklam klienta pusē 🙂
Ja rūteris ir cik-necik sakarīgs, šamais var automātiski izvēlēties vismazāk piesārņotos kanālus.
Pieņemu, ka rūteris ir notestēts un kaimiņa vaina ir tehniski pierādīta, var jau gadīties ka kaut kas gļuko arī Tavā pusē.
Daudz citu, legālu, iespēju īsti nav.
Tam sprēgājošam debīliķim mana konsultācija maksās 5reiz + jāatzīst sevi par pajolīti.
Bet nu labāk lai paklausa visādiem luckīmaikiem un pavelk savu cirka izrādi nedaudz ilgāk, ar dažādību 😀
defaultā parole strādā, ja esi pieslēdzies tīklam klienta pusē
Ja runa ir par LTC uzstādīto kropli, tad nē, nav jābūt iekšējā tīklā. Esmu lūdzis LTC tos sūdus pārkonfigurēt un ne reizi mūžā neviens nav braucis pie manis, lai to darītu – viss notiek attālināti.
Patiesībā jebkuru rūteri var nokonfigot, lai viņam tiktu klāt no ārpuses. Kādu laiku pat kaut kādi Hujaveji nāca ar tādu opciju ieslēgtu “by default”, bet nu šo praksi džeki fiksi pārtrauca… nez kāpēc…
Speciālisti, blyat! AAAAAAA-HAAAAA-HAAAAAAA!!!!!
Jūs neesat pat advancēta jūzera līmenī!
ROFL-COPTER!
Un tagad pats piedāvā salabot 😀
Nekompetentais idiots.
3 kaut kads dīvains developer konts kas tas pa zvēru un kadas pieejas nezinu.
ar optikas modēmiem ir kaut kas lidzigs,
Ja jau tu esi tāds speciālists, un iebilsti pret maniem maksas pakalpojumiem, tad davai uz priekšu!
Ja tu nepateiksi risinājumu – kuņasbērnelis.
Un es jau esmu pārspējis tavu “risinājumu”, tu, liekulīgais, dēļu atsūktais locekli.
Risinājums liekas ka būs mobilais rūteris, kuram slēgsies klāt tā IP kamera.
Betons var iet un nokost sev krāna galu kā ebrejs.
Preses relīzes