Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › 2 monitori
Ja var, tad kā? Jo man izdevās tikai, katru atsevišķi ieslēgt.
un sjadi kabelji man jau naaca lidzi videokartei! 🙂
Kautgan varbūt jau var palaist uz linuha divus ikserverus, katru savai kartei un izmantot xinerama. Varbūt.
Aldi, tu esi tādu lietojis ? Ja monitors būs “digitālais”, kvalitāte būs pakaļā. DVI-VGA-DVI sucks ass.
Ja ir viens DVI, tad var saslēgt ar sadalītāju piemēram. Man vismaz tā ir.
un sjadi kabelji man jau naaca lidzi videokartei! 🙂
šajā gadienā viņi nerāda vienu un to pašu?
Bet atkarīgs no dzelža un OS. Ja gribi uzzināt vairāk, tad iepostē infu par čipsetu, videokarti un OS.
Un, var ar dažādām videokartēm no viena utp vendora renderēt vairākas darbvirsmas.
Bet integrēto izmantot kopā ar diskrēto diezvai vairēs.
Vai ta iekš sli nevar vairākus monitorus darbināt? Izklausās pēc mūļķībām.
Kur Tu izlasīji, ka nevar :] ? Es vienkārši pieminēju, ka non-sli modē var, a par sli modi pat neieminējos, jo ir diezgan pašsaprotami, ka var.
Most motherboards do not allow this, when a add in card is installed the motherboard will shut off the integrated video, however there are some motherboard that will do this.
Man dēlis neatbalstīja SLI, ja tu par to 😀 . Tiesa, pāris h vēlāk jau griezu SLI, pateicoties krakotajam win kernelim.
Ar savu nevainīgo komentu es vnk gribēju papildināt šīs tēmas zināšanu bāzi ar vienkāršo faktu, ka non-sli modē var izplest darbavirsmu pa abu karšu moņiem, thats all. Pārpratu tavu komentu, ko adresēji tauram, izklausījās, ka tu apšaubi iespējas non-sli modē lietot abu karšu moņus. Tagad pieleca, ka tu tauru nolamāji, jo viņš, tavuprāt
edit:
A tev kartes gadījumā nebija iekš sli/cfx, TAUR ?
Nea, man ir dēlis ar AMD 780G čipsetu, tad atļauj izmantot onboard VGA kopā ar karti. Nedaudz ir ko paņemties, kamēr jēdzīgi sakonfigurē, bet viss strādā.
Skat. arī:
Nevar izmantot gan diskrēto, gan iebūvēto, ja nu vienīgi modeļi sakrīt un strādā hybridSLI/hybridCROSSFIRE.
Kautgan varbūt jau var palaist uz linuha divus ikserverus, katru savai kartei un izmantot xinerama. Varbūt.
Aldi, tu esi tādu lietojis ? Ja monitors būs “digitālais”, kvalitāte būs pakaļā. DVI-VGA-DVI sucks ass.
Vienīgais loģiskais iemesls, kāpēc lai šādu kombināciju nevarētu izveikt, būtu, ja tur kaut kas konfliktē/izmanto tos pašus resursus vienlaicīgi darbojoties iebūvētajam videosūdam/AGP vai PCIE kartelei. Es pats esmu uz win vienlaicīgi darbinājis divus moņus, vienu ar, neatceros, GF4 vai GF FX, otru ar klasisku 2D S3 Trio64v2 karteli. Bija gan kaut kādi gļuki, bet darbojās. Neatceros, tolaik laikam nebija ko darīt, jo tālāk divi moņi tika ilgu laiku lietoti ar parastu DVI-> VGA pāreju, nevis tādu briesmoni, kādu aldis rāda.
Viņš hybridCFX ļaus arī ar pieklājīgu diskrēto, Taur ? Es zinu, ka viņam var pielikt klāt 44xx, 45xx un 46xx radeonus, bet tās ir kartes, kuras parasti lieto tapēc, ka integrētās nav 😛
Var likt jebkuru ATI/AMD karti sākot ar 3. sēriju. Man stāv 4670. Esmu mēģinājis arī ar 3470.
Preses relīzes