2014. gada labākās Android lietotnes biznesam – TOP 10

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti 2014. gada labākās Android lietotnes biznesam – TOP 10

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #160405
    samurajs
    Participant

    Gads tuvojas noslēgumam, un laiks “skaitīt cāļus”. Autoritatīvais Lielbritānijas avots IT PRO nesen apkopojis labākās šā gada Android aplikācijas, kuras varētu noderēt lietišķiem cilvēkiem. Protams, daļa no tām būs noderīga katram no mums neatkarīgi no nodarbošanās.

    1. OfficeSuite Pro 7

    OfficeSuite no Mobisystems.com neapšaubāmi ir labākā un pilnīgākā no Android biroja programmu paketēm. Zīmīgi, ka par labāko atzīta vecā versija v.7.0, nevis jaunā, revidētā un plakanizētā v.8.0. Bezmaksas Officesuite ļauj skatīt Word, Excel, Powerpoint, PDF dokumentus, bet maksas – tos arī rediģēt vai radīt jaunus. OfficeSuite vietnē Google Play .

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_20141_1.jpg[/img]

    2. Swipe klaviatūra

    Atšķirībā no Latvijā iecienītās Swift klaviatūras Swipe darbojas savādāk, un paredzēta tiem, kam vajag rakstīt garākus tekstus. Š eit nevis nospiež pogas, bet gan šļūcina pa tām. Ja ietrenējas, varot rakstīt daudz ātrāk nekā uz parastajiem taustiņiem – līdz 40 vārdus minūtē. Pieejamas neskaitāmas personifikācijas iespējas, arī funkcijas “Select All”, “Cut”, “Copy”, “Paste”. Aplikācija maksā 0,80 EUR, bet ir trial iespēja. Swype vietnē Google Play.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_20142_1.png[/img]

    3. Adobe Reader

    PDF lasītāju netrūkst, un katram ir savs iecienītais. Tomēr bezmaksas Adobe lasītājam ir viena būtiska un noderīga funkcija: PDF failus var rediģēt, no tiem var izvilkt tekstus un eksportēt tos uz Word, Excel, Powerpoint dokumentiem. Adobe Reader vietnē Play Store.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_20143_1.png[/img]

    4. aCalendar+ Calendar & Tasks

    Š is plānotājs piedāvā to, kas pietrūkst Android kalendārā. Var izcelt notikumus krāsās, izlikt tiem sīkrīkus uz darbvirsmas, nosūtīt saites kontaktpersonām, izsūtīt un pārvaldīt ielūgumus, sinhronizēt ierakstus ar sistēmas kalendāru un darīt daudz ko citu. Ir Pro maksas versija un vienkāršota bezmaksas versija. aCalendar + vietnē Play Store.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_20144_1.jpg[/img]

    5. PrinterShare Mobile Print

    Lai no mobilās ierīces ērti nodrukātu dokumentus, bildes, e-pastus bez failu pārnešanas uz PC, aplikācija PrinterShare Mobile Print ir viena no visērtākajām. Var printēt visos iespējamajos veidos, ieskaitot mākoņdruku un printera vada pieslēgšanu tālruņa USB-OTG ligzdai. Pieejama programmas bezmaksas bāzes versija un maksas Pro atslēga, kas atbloķēs krutās fīčas. PrinterShare Mobile Print vietnē Play Store.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_20145_1.png[/img]

    6. CamScanner

    Ja vajag ātri noskenēt svarīgu dokumentu un kādam aizsūtīt to PDF formātā, CamScanner ļaus to izdarīt ar viedtālruņa kameru. Aplikācija pati koriģēs dokumenta novietojumu un apgriezīs to. Maksas versija ļaus arī pielietot OCR tehnoloģiju teksta izvilkšanai, rediģēt dokumentu, meklēt atslēgvārdus tanī, kā arī drukāt noskenētos dokumentus. CamScanner vietnē Play Store.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_20146_1.jpg[/img]

    7. File Manager (Explorer)

    Viens no labākajiem Android failu pārlūkiem, pie tam bezmaksas.Versija planšetēm. Versija viedtālruņiem

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_20147_1.png[/img]

    8. Dropbox

    Dropbox bezmaksas aplikāciju laikam lieto visi, kuri izmanto šo mākoni, un tā komentārus neprasa. Š ai aplikācijā ir ļoti ērti nošārēt dokumentus koplietošanai saviem partneriem. Dropbox vietnē Play Store.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_20148_1.png[/img]

    9. Microsoft Remote

    Aizmirsāt svarīgu dokumentu uz darba datora un mājās jums viņu vajag? Microsoft Remote palīdzēs tam piekļūt. Lietotne ļauj no Android viedtālruņa pārraudzīt attālinātu Windows datoru, kā arī veikt tanī izmaiņas. No drošības viedokļa šāds risinājums ir pašnāvība, jo tālvadībai atvērti datori hakeriem ir kā sarkana lupata bullim. Bet ja no hakeriem nav jābaidās – var nomēģināt. Microsoft Remote vietnē Play Store.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_20149_1.png[/img]

    10. Yammer

    Yammer – tas ir iekšējais sociālais tīkls darbavietā. Operatīva saziņa savā starpā, apmaiņa ar idejām, kopīgs darbs pie projektiem. Ja darbavietās parasti cīnās pret uzturēšanos “draugos” vai FB, tad varbūt ieviest tādu? Yammer vietnē Play Store.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_201410_1.jpg[/img]Pirmavots

    #313124
    iKey
    Participant

    Office Suite pro – bija iekļauta, un caur Xperia Lounge dabūju pilno versiju – operējot ar PDF failiem, totāla bremze.

    Kāda vaina Google klavierei? Zinu, zinu, ka play marketā lamāsies, ka šeit to nedabūt.

    X-Plore IMHO ir viens no labākajiem failiu menedžeriem – pazīstu to no Symbian laikiem.

    #313125
    Aldis
    Participant

    Kā Exploreri izmantoju – Es File Explorer, atbalsta var teikt to pašu laikam ko šis, bet kaut kā pierasts, cik nu viņu tur vajag.

    Priekš remote kontrolēšanas izmantoju TeamViewer, kaut kā krietni unversālāks par parasto remote desktop, lai tiktu iekšā aptuveni 6 datoros kas ir iekš accaunta listes (ne visi ir lokālī).

    Office gan nesaprotu kā var lietot iekš telefona. Ja nu vienīgi kaut kaut kas apskatīt, bet šā vai tā – rakstīt kaut ko? Ja nu vienīgi uz planšetes ar fizisku klavu.

    Tastatūru lietoju stock, kalendāru no Googles, pārlūku iebūvēto.

    #313126
    Crow
    Participant

    PDF rīderi ar strādājošu text-reflow ieteiksiet? Adobes pašu variants ir ciešams, bet kā daudz kas – kādreiz bija labāks un vairs neir. Baigi labi būtu, ja būtu arī bookmarks iespēja.

    #313127
    Stat1CX
    Participant

    Microsoft office ir labākais no visām androida office aplikācijām. Visas kas ir testētas lago un bremzē, MS vienīgā kas strādā labi, bez bremzes un ir normāli nostrādāta un lietojama, var arī rediģēt un izveidot jaunus dokumentus.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā