Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › 21.gadsimta legālais rekets
Š āda tipa vēstules man nāk jau no kkāda 2002.gada 🙂 vienīgā atšķirība bija firmas un summas +/- parādam pa virsu max 50Ls,bet nu ar visām iepriekšējām bija TŠªPLIS NOSLAUCĪTS
web33, taa veestule adreseeta tev? Vismaz peec veestules teksta taa neizskataas. Un vispaar, kaa Tu kljuvi par vinju klientu 🙂 . JA shii tieshaam nav labota veestule, paraadi mentiem, izskataas peec kraapshanas.
Nu tas viss notika tālajā 2000.gada paņēmu mazcenas mob ar tele2 pieslēgumu uz 12-24 mēnešiem kkas tāds, reāla summa ko esmu parāda ir tie 190Ls.
150Ls norunātais rēķins par 2-3 mēnešiem
50Ls līgumsods,ka pārtraucu sadarbību ar tele2
Tad mani kādu laiku tramdīja creditreform,bet nu skaidri un gaiši tiem pateicu,ka maksāšu ja vispār maksāšu
spekis404
Es neesmu samaksājis un arī nemaz netaisos maksāt,bet ja kādreiz izdomāšu maksāt tad protams tikai tele2.
Un vispār kkur dzirdēju kkvai samaksāsi,tāpat uz tevi skatīsies kā uz vilka,tāpēc neredzu nekādu lielo jēgu kko maksāt.
+ tuvākā laikā mainu uzvārdu un tad viņi man var atsūkt galu 🙂
Oskars Verza
Apgrūtinājumi 🙂 nezinu man viss naļičkā notiek ,nesēžu uz neesošas naudas,kā lielākā daļa latvijas iedzīvotāji 🙂 godīgi sakot tas ir pat liels +
Esmu mēģinājis šur tur kko joka pēc paņemt, ir atteikt ir neatteikts citi vnk paprasa lielāku drošības naudu iemaksāt viss notiek ,bet nu es kopš tiem laikiem neesmu vairs neko tādu ņēmis .
Tagad es viņu piedevām atstāju vaļā, jo sasodītais Sky atteicās atslēgties un ja nu man izmaksātu man pienākošos atvaļinājuma naudu…
Nu ko:
1. Uzvārda (arī vārda un dzimuma ) maiņa nedod neko. Labākajā gadījumā pēc dažiem gadiem, sliktākajā daudz ātrāk, kad summa sasniegs smuku 4 ciparu skaitli, pie darba ķersies tiesu izpildītājs un policija (labākajā gadījumā) vai “vīri melnā” sliktākajā.
2. Kredītvēsturi jau esi sačakarējis un vienīgi, ja visu atlikušo mūžu netaisies nekur (ne tikai Lavijā, bet arī ES un ne tikai) ņemt kredītu vai kādas citas saistības ar kredītiestādēm – nu tad jau labi.
3. Kaut kā neliekas, ka bez problēmām iziesi transporta līdzekļa apskati.
4. Apstiprinājums tam, ka neko nesajēdz finanšu lietās ir tas, ka vēl ko runā par Tele 2. Tavai zināšanai – firmas, pēc pāris brīdinājumiem, vai arī bez, parādnieku parādus “pārdod” piedzinēju iestādēm un par tiem vairs neinteresējas. Toties parādu piedzinēju firmas nereti piekopj ne gluži “maigu” politiku.
Nu lai tev veicas, bet nieka Ls 500 šobrīd ir mazāka problēma par krietni lielāku summu, sabojātu dzīvi un, varbūt arī veselību nākotnē.
Gan jau uzskati,ka kredīti nav jāatmaksā,pie visa vainīgas bankas,vai ne?
Visiem parādu nemaksātājiem vajadzētu atņemt visu piederošu mantu,ieskaitot sievas un bērnus,pārdod kādam gudrākam cilvēkam un pašus sadzīt mežā plikām pakaļām…..
nežēlojossmejosģimeni
Jūs vispār esat lasījuši likumdošanu par šīm credītreform tipa firmelēm,ko viņi drīkst un ko nedrīkst ? – izskatās ka nē tikai skaisti maļiet kkadus jēlus tekstus bezmazvai mani nositīs,apraks,ietupinās par 200Ls vso mana dzīve ir piz*** nē tā nav un nebūs un es arī iesaku nevienam nemaksāt šāda tipa firmelēm un tikpat ātri viņas pazudīs,kā uzradās – neesiet naivi jo vairāk po*** jo vieglāk dzīvot . Vēl kkādi jautājumi ?!?
m_janislegālam reketam
Preses relīzes