21.gadsimta legālais rekets

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki 21.gadsimta legālais rekets

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 31 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    web33
    Participant

Kārtoju dokumentus un atradu šo 🙂

Š āda tipa vēstules man nāk jau no kkāda 2002.gada 🙂 vienīgā atšķirība bija firmas un summas +/- parādam pa virsu max 50Ls,bet nu ar visām iepriekšējām bija TŠªPLIS NOSLAUCĪTS šo gan es ierāmēšu 🙂

[img]https://www.bildites.lv/images/xsx6s44ocks3w6ux4l.jpg[/img]

msh
    Participant

Priecājies ka tu šito vari ignorēt. Britu Lloyds TSB banka ja konts aiziet mīnusā iekasē soda naudu kaut kādu cēneri pa dienu, un no tā gan tu izvairīties nespēsi…

Wuu
    Participant

Vajag laicīgi slēgt kontus, nebūs problēmas.

msh
    Participant

Pričom tur konta slēgšana? Gadījās, piemēram, nedēļas vidū kaut kādā bezsakarā ka viena pirkuma dēļ paypal norāva kontu mīnusā un piektdienā algas iekrišanas brīdī tur laikam bija kādas mīnus divdesmit mārciņas. Kontu vajadzēja slēgt? 😀

grisha
    Participant

msh, tad maini liigumu. Arii esmu Lloyds klients un esmu ljoti apmierinaats patreiz. Man nerauj nost 10 funtus dienaa, bet gan paaris procentus dienaa, piedevaam to vinji dara triis dienas tikai. Pameegjini kljuut par HSBC klientu, tur gan izgjeerbj tevi. Tur man no paaris funtiem shie uzaidzeeja nenormaalu ciparu. Pasuutiiju vinjus triis maajas taalaak.

web33, taa veestule adreseeta tev? Vismaz peec veestules teksta taa neizskataas. Un vispaar, kaa Tu kljuvi par vinju klientu 🙂 . JA shii tieshaam nav labota veestule, paraadi mentiem, izskataas peec kraapshanas.

Wuu
    Participant

Ak dievs 20 mārciņas, es domāju daudz daudz vairāk 😀 Man ar ir tā gadījies, es ar menegeri sarunāju, nekas nebija jāmaksā.

zivs
    Participant

Tur vispār nekas pat nav jāsarunā – vajag vienkārši normālu TSB karti paņemt, kas atļauj nelielus, neplānotus overdraftus. Man arī ir bijuši mīnusi (nepārsniedzot ~10-20 mārciņas, un arī tie tikai PP dēļ) uz Lloyds TSB kartes un neviens neko nav par to atvilcis soda naudās un ne ar vienu bankas darbinieku par to neesmu runājis …

web33
    Participant

Ir ir man

Nu tas viss notika tālajā 2000.gada paņēmu mazcenas mob ar tele2 pieslēgumu uz 12-24 mēnešiem kkas tāds, reāla summa ko esmu parāda ir tie 190Ls.

150Ls norunātais rēķins par 2-3 mēnešiem

50Ls līgumsods,ka pārtraucu sadarbību ar tele2

Tad mani kādu laiku tramdīja creditreform,bet nu skaidri un gaiši tiem pateicu,ka maksāšu ja vispār maksāšu tam kam esmu parādā nevis jums + pasūtīju **** no tās reizes vairs nevienu vēstuli neesmu saņēmis, tad pa vidu uzradās vēl kkādi tur tie reketieri tos arī pasūtīju tālāk , un visbeidzot šie 😀 zvēri ar saviem nežēlīgiem procentiem uzradās.

garaisezis
    Participant

es gan pārgāju uz Barclays bank… man patiik kad reizu mēnesii silver kontam pazvana no bankas uz pajautā vai viss kārtībā, turklāt ļoti labas security monitorings, atliek man kaut ko nopirkt ebay, kā varu gaidit zvanu lai parliecinātos kad tas esmu es nevis kāds puņķains Ddos uzbrucējs…

Svens
    Participant

Tātad Tu 10 gadu laikā neesi samaksājis savu Ls 190 parādu?

spekis404
    Participant

Vajag maksaat paraadus laiciigi.. nevis cjiiksteet forumos..

Anonīms
    Neaktīvs

web33: vai vispār esi tad samaksājis? un ja nē – vai ir konstatēti kādi apgrūtinājumi, piemēram, ņemot kredītu?

web33
    Participant

spekis404 es nečīkstu,bet smejos par tiem papīriem – kur tu redzi ka es kkur žēlojos vai čīkstu ?

Es neesmu samaksājis un arī nemaz netaisos maksāt,bet ja kādreiz izdomāšu maksāt tad protams tikai tele2.

Un vispār kkur dzirdēju kkvai samaksāsi,tāpat uz tevi skatīsies kā uz vilka,tāpēc neredzu nekādu lielo jēgu kko maksāt.

+ tuvākā laikā mainu uzvārdu un tad viņi man var atsūkt galu 🙂

Oskars Verza

Apgrūtinājumi 🙂 nezinu man viss naļičkā notiek ,nesēžu uz neesošas naudas,kā lielākā daļa latvijas iedzīvotāji 🙂 godīgi sakot tas ir pat liels +

Esmu mēģinājis šur tur kko joka pēc paņemt, ir atteikt ir neatteikts citi vnk paprasa lielāku drošības naudu iemaksāt viss notiek ,bet nu es kopš tiem laikiem neesmu vairs neko tādu ņēmis .

msh
    Participant

Es domāju ka gada laikā klasika ir jau sevi atpelnījus pret sudrabu 😀

Tagad es viņu piedevām atstāju vaļā, jo sasodītais Sky atteicās atslēgties un ja nu man izmaksātu man pienākošos atvaļinājuma naudu…

Svens
    Participant

Un tieši kādēļ Tu netaisies maksāt, ja pakalpojumus esi izmantojis (veselu Ls150 vērtībā) un līgumu lauzis, zinot, ka par to būs soda nauda (pats par to parakstījies)? Tas tā kā stilīgi skaitās? Ar ko Tu atšķiries no zagļa?

ruukjis
    Participant

Interesanti, ko tu gribi panākt ar uzvārda maiņu? To, ka varēsi no viņiem “legāli” atšūties? Par personas kodu neesi dadomājies, ne?

zeno
    Participant

vēlviens kurš nekad ne dzīvokli ne automašīnu kredītā nepirks, pie kam viss tas lecīgums noplaks brīdī kad uz darba vietu grāmatvedībai atnāks pavēste no tiesu izpildītājiem (kuru ignorēt nevar) un grāmatvedība par tavu parādu katru mēnesi naudiņu pārskaitīs attiecīgajam piedzinējam nevis uz tava konta (ne viens vien tāds jau ir redzēts un tajā brīdī jau summa sastādīs 1000+ Ls). un jā- Tele 2 vairs parādā neesi jo tele 2 tavu parādu ir pārdevuši un pat ja tu tagad mēģinātu parādu viņiem apmaksāt tam nebūtu nekāda pamatojuma

m_janis
    Participant

Njāa, līdz šim uzskatīju, ka web33 ir kaut kāds tīnis, bet tā kā pēc tekstiem šķiet, ka nē – tiešām jābrīnās par pieauguša cilvēka attieksmi pret paša radītu problēmu un bērna naivumu.

Nu ko:

1. Uzvārda (arī vārda un dzimuma ) maiņa nedod neko. Labākajā gadījumā pēc dažiem gadiem, sliktākajā daudz ātrāk, kad summa sasniegs smuku 4 ciparu skaitli, pie darba ķersies tiesu izpildītājs un policija (labākajā gadījumā) vai “vīri melnā” sliktākajā.

2. Kredītvēsturi jau esi sačakarējis un vienīgi, ja visu atlikušo mūžu netaisies nekur (ne tikai Lavijā, bet arī ES un ne tikai) ņemt kredītu vai kādas citas saistības ar kredītiestādēm – nu tad jau labi.

3. Kaut kā neliekas, ka bez problēmām iziesi transporta līdzekļa apskati.

4. Apstiprinājums tam, ka neko nesajēdz finanšu lietās ir tas, ka vēl ko runā par Tele 2. Tavai zināšanai – firmas, pēc pāris brīdinājumiem, vai arī bez, parādnieku parādus “pārdod” piedzinēju iestādēm un par tiem vairs neinteresējas. Toties parādu piedzinēju firmas nereti piekopj ne gluži “maigu” politiku.

Nu lai tev veicas, bet nieka Ls 500 šobrīd ir mazāka problēma par krietni lielāku summu, sabojātu dzīvi un, varbūt arī veselību nākotnē.

shadowmen
    Participant

Tiešām kaut viens iemesls kāpēc tu čiksti te par savu parādu?

Gan jau uzskati,ka kredīti nav jāatmaksā,pie visa vainīgas bankas,vai ne?

Visiem parādu nemaksātājiem vajadzētu atņemt visu piederošu mantu,ieskaitot sievas un bērnus,pārdod kādam gudrākam cilvēkam un pašus sadzīt mežā plikām pakaļām…..

web33
    Participant

Ha ha te puse tādi jēlie gabali,ka smiekli nāk,kā jūs vispār dzīvojat? Jau 10x saku es par savu parādu nežēlojos,bet smejos man ir liels **** uz to visu vnk gribējos padalīties ar jums,kā notiek legālais rekets ar valsts atbalstu.Kam man kredītu nākotnē ? Jau teicu viss notiek naļičkā ja kko gribi tad pērc pa esošu naudu un viss,bet pie mums notiek otrādi strādā MAXIMA ,bet braukā x6 tā arī dzīvo puse Lv nerunāsim jau par dzīvokli vai māju ko lielākā daļa sagrābas un tagad grauž naugus,citi karas,bet citi aizmukuši uz ārvalstīm dēļ tā,ka nevar nomaksāt savus nenormāli lielos kredītus – protams uz neatgriešanos un tādu nav maz,es vien jau pazīstu nu vismaz 3 cilvēkus kuriem ir parāds virs 100,000Ls un ir aizbraukuši zilajās tālajās uz neatgriešanos ar ģimeni ,jūs mani te nomelnojiet par kkādiem 200Ls kurus es reiz jaunībā ar vieglu galvu uztaisīju.

Jūs vispār esat lasījuši likumdošanu par šīm credītreform tipa firmelēm,ko viņi drīkst un ko nedrīkst ? – izskatās ka nē tikai skaisti maļiet kkadus jēlus tekstus bezmazvai mani nositīs,apraks,ietupinās par 200Ls vso mana dzīve ir piz*** nē tā nav un nebūs un es arī iesaku nevienam nemaksāt šāda tipa firmelēm un tikpat ātri viņas pazudīs,kā uzradās – neesiet naivi jo vairāk po*** jo vieglāk dzīvot . Vēl kkādi jautājumi ?!?

m_janis Es un nesaprotu no finanšu lietām ? 🙂 Vai tad to vispār var nosaukt par finanšu lietu? Es visu saprotu ko tu man te tagad centies iestāstīt ? Lai es maksāju legālam reketam ? Muļķus meklē citur … iespējams tur, kur dzīvo tu ,bet ne es ….

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 31 kopumā)
  • Tēma ‘21.gadsimta legālais rekets’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā