Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › 21.gadsimta legālais rekets
P.S. Piekrītu par šito kantoru bezkaunību – man ar ir bijusi darīšana ar kredītreformu (tiesa summa bija 10 reizes mazāka) un soda nauda sanāca pāris reizes lielāka par pašu parādu. Afigeļi riktīgi! Cīnies 😉
PAKALPOJUMAparādu
Jā jā zinu tādas vasjas bija mums te viens arī …..
Tu noteikti esi no tiem,kas no visiem čomiem aizņemas un beigās neatdot,jo yaču pohu*…..
Neuzskatu tevi par vīrieti un ceru,ka tiešām uzsūtīs tev kādu ”kaimiņu Vasju”,un par nieka 200ls atraus zandeles….
Un plusā visam,no neticu,ka tas ir tavs vienīgais kredītparāds,varu saderēt,ka vēl vismaz 3 stāv un gaida rindā 🙂
Lai tev neveicas….
neesmu aizņemies naudu
Toč te pusei notepad lietotājiem kkas ar saprašanu un redzi nav kārtībā ,laikam jau pumpaini un brillēm !
Ir ir vesali 10 parādi gaida jau rindu ar nažiem un zāģiem rokas izsmērēs mani pret asvaltu tik žēl nākamiem 9 parādu piedzinējus nebūs vairs no kā ņemt 🙁
Nu bļin tādi spriedelētāji,ka irst gribas … tagad es saprotu kāpēc tvnet liedz komentārus !!!
OTRKÄ€RT, Tu esi ne tikai izmantojis pakalpojumus un notinies kā gļēvulis, bet arī pie reizes paķēris līdz telefonu, par kuru neesi samaksājis. Lūk, tā jau ir arī zādzība.
Tevi bērnībā klapēja, ka Tev ir tāda neizpratne par normāliem sabiedrības procesiem?
Vēl viens antiņš,kas nemāk lasīt par ko čali itkā draud
tvnet patīk izcelt rakstus,lai ir uzreiz pamanāmi 🙂 + nebrīnītos ka tas ir reklāmraksts no kkāda pagrīdas kantora,kuru visi sūt na*** un tiem bankrot sāk ķert ha ha jā tūlītās izlasīšu un skriešu maksāt
Nav man laika rediģēt šo tēmu. Tā kā pats tēmas autors arī ir norāvies no ķēdes – tēmu slēdzu. redzēšu citā tēmā savstarpējos apvainojumus – nebūs labi…
Preses relīzes