21.gadsimta legālais rekets

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki 21.gadsimta legālais rekets

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 31 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    rodgerz
    Participant

Tu grozi “naļičkā” tik lielu naudu, lai nodrošinātu jebkuras kaprīzes (auto, hata, jahta utt..) tūlītēju izpildi bez kredīta ņemšanas? Oo Jeb krāj zeķē?

P.S. Piekrītu par šito kantoru bezkaunību – man ar ir bijusi darīšana ar kredītreformu (tiesa summa bija 10 reizes mazāka) un soda nauda sanāca pāris reizes lielāka par pašu parādu. Afigeļi riktīgi! Cīnies 😉

zeno
    Participant

par tām firmelēm- nu nezinu gan vai tik vienkārši pazudīs, izskatās ka minētais SIA Sergel pieder Telia Sonera, ko gluži par kakta kantori nenosaukt. Un kā jau kāds te augstāk minēja lepoties ar to ka tu neesi atdevis parādu ir deizgan dumji. Bez tam- vari tikai cerēt ka tavs parāds tik tiešām nenonāks pie kāda vietējā “vasjas” kas parādus atgūst caur ārstniecības iestādēm nevis tiesām. lai jau veicas

web33
    Participant

Laikam strādā kādā no tādām firmelēm 🙂 jajau tā baigi uztraucies par manu PAKALPOJUMA parādu,saprastu bankā būtu skaidru naudu paņēmis 200,00Ls tad tu man te varētu klepot .

Jā jā zinu tādas vasjas bija mums te viens arī …..

msh
    Participant

Normāliem cilvēkiem ir vajadzības, nevis kaprīzes…

shadowmen
    Participant

Runa iet par tavu domāšanu-aizņemies naudu,bet atdot negribi,jo redz ”jaunības” idiotisms bija…

Tu noteikti esi no tiem,kas no visiem čomiem aizņemas un beigās neatdot,jo yaču pohu*…..

Neuzskatu tevi par vīrieti un ceru,ka tiešām uzsūtīs tev kādu ”kaimiņu Vasju”,un par nieka 200ls atraus zandeles….

Un plusā visam,no neticu,ka tas ir tavs vienīgais kredītparāds,varu saderēt,ka vēl vismaz 3 stāv un gaida rindā 🙂

Lai tev neveicas….

web33
    Participant

Redz auns ja mācētu lasīt,tad tu saprastu ka es neesmu aizņemies naudu ,bet neapmaksāts pakalpojums !

Toč te pusei notepad lietotājiem kkas ar saprašanu un redzi nav kārtībā ,laikam jau pumpaini un brillēm !

Ir ir vesali 10 parādi gaida jau rindu ar nažiem un zāģiem rokas izsmērēs mani pret asvaltu tik žēl nākamiem 9 parādu piedzinējus nebūs vairs no kā ņemt 🙁

Nu bļin tādi spriedelētāji,ka irst gribas … tagad es saprotu kāpēc tvnet liedz komentārus !!!

spekis404
    Participant

Naaksies samaksaat shaa vai taa..:>

Svens
    Participant

PIRMKÄ€RT, nav nekādas starpības – aizņēmies reālu naudu vai izmantoji pakalpojumus, kuru nodrošināšanai un ieguldīto līdzekļu atpelnīšanai ir nepieciešama REÄ€LA NAUDA. Tu esi dabas apdalīts, ja to nesaproti.

OTRKÄ€RT, Tu esi ne tikai izmantojis pakalpojumus un notinies kā gļēvulis, bet arī pie reizes paķēris līdz telefonu, par kuru neesi samaksājis. Lūk, tā jau ir arī zādzība.

Tevi bērnībā klapēja, ka Tev ir tāda neizpratne par normāliem sabiedrības procesiem?

flasherr
    Participant
    web33
    Participant

!!! vso es eju kārties !!!!

Vēl viens antiņš,kas nemāk lasīt par ko čali itkā draud ,bet dzīvē notiek un notiks savādāk !!!!

tvnet patīk izcelt rakstus,lai ir uzreiz pamanāmi 🙂 + nebrīnītos ka tas ir reklāmraksts no kkāda pagrīdas kantora,kuru visi sūt na*** un tiem bankrot sāk ķert ha ha jā tūlītās izlasīšu un skriešu maksāt

shady
    Participant

Nav man laika rediģēt šo tēmu. Tā kā pats tēmas autors arī ir norāvies no ķēdes – tēmu slēdzu. redzēšu citā tēmā savstarpējos apvainojumus – nebūs labi…

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 31 kopumā)
  • Tēma ‘21.gadsimta legālais rekets’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā