21. gadsimta perversijas

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki 21. gadsimta perversijas

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ob1
    Participant

Bija man reiz termometrs aiz loga. Nu tāds – pie stikla līmējamais. Ar laiku tas sāka rādīt šķībi… pēc vēl kāda laiciņa atlīmējās, nokrita un kaut kur pazuda. Nu i velns ar viņu… Kad sākā aukstais laiks, gribēju uzzināt – cik tad īsti ārā ir grādi – sameklēju internetā, ieliku saiti bookmarkos ( https://www.actuweather.com/report/?type=c&poi=Sigulda,%20Latvia ). Pēc kāda laika sevi pieķēru, ka ikrīta interneta apgaitā paskatos arī temperatūru…

😀

Pāris gadus atpakaļ bija viens gadījums… Maksāju rēķinus (internetā, protams), vajag elektrības skaitītāja rādījumus. Pabļāvu dēlam – aizej, noņem rādījumus. Š amējais kaut kur pazūd… Pēc kāda laiciņa eju skaidroties – kur rādījumi? A šamējais nepagriežot galvu no sava monitora saka – nočeko e-pastu… hmm, izrādās dēls ar telefonu ir nofotografējis skaitītāju, caur bluetooth ievilcis kompī un aizsūtījis man meilu… (uz gmail)

😀

Ja būtu laika mašīna un varētu aizceļot gadus 20 atpakaļ, un pastāstīt PSRS laiku cilvēkam šīs perversijas (aprakstot sīki kā termometra rādījums no meteostacijas aizceļo uz tāltālu zemi un es no šīs zemes kompja nolasu datus), tad tas cilvēks droši vien padomātu, ka pasaule sajuks prātā…

😀

Ja jums arī ir šāda veida gadījumi, lūdzu padalaties…

shady
    Participant

Tā jau ir…Sieva man ar dažreiz zvana no virtuves, lai atvelkos no istabas pakaļ vakariņām:D Bet tas tik tad, ja nevar mani sasaukt…

WerNeo
    Participant

Termometriem gan joprojām ticu vairāk tiem, kas pareizi (!!!) izvietoti aiz loga. 🙂 Par gadījumiem. Tieši šobrīd “moku” vienu GPS, kura īpašnieks man šodien apgalvoja sekojošo: “Ved pa savam un reizēm “zem zīmēm”, bet makans, aizved ātrāk, nekā es pats, ar karti rokās.” To teica šoferis ar daudzu gadu stāžu… 🙂

shady
    Participant

Bez tam, es ar regulāri izmantoju https://www.rs.lv/ , lai noteiktu ārā aukstumu (tas gan priekš Rīgas, bet diezgan precīzs).

WerNeo
    Participant

Aizmirsu piebilst, ka tajā momentā, kad tas cilvēks man teica savu sakāmo, man gar acīm nožilbinājās “bilde” no ziņām, ka kāds šoferis Vācijā, noticēja nevis zīmei (par mašīnas augstuma ierobežojumu zem tilta), bet navigācijai.. un nonesa savai fūrei “jumtu”. 🙂

drunk_lizard
    Participant

ob1 wrote:

Pāris gadus atpakaļ bija viens gadījums… Maksāju rēķinus (internetā, protams), vajag elektrības skaitītāja rādījumus. Pabļāvu dēlam – aizej, noņem rādījumus. Š amējais kaut kur pazūd… Pēc kāda laiciņa eju skaidroties – kur rādījumi? A šamējais nepagriežot galvu no sava monitora saka – nočeko e-pastu… hmm, izrādās dēls ar telefonu ir nofotografējis skaitītāju, caur bluetooth ievilcis kompī un aizsūtījis man meilu… (uz gmail).

taa nav perversija, bet gan daunisms. iespeejams ieguuts peecteciibas celjaa :>

indigo.

ob1
    Participant

nea, ķirzak, pēctecības ceļš ir izslēgts – viņš ir mans audžudēls… 😀

Hmm, par Dauna sindromu tu varētu padiskutēt ar manu sievu – viņa ir Bioloģe.

Evers
    Participant

Es arī skaitītāja rādījumus parasti nofočēju, fočēju arī autobusu sarakstus, zāļu kastītes ar nosaukumiem ko omei jānopērk, kāpēc pierakstīt, ja var fiksi nofočēt? 😀

ob1
    Participant

Par autobusu sarakstiem – vēl bija PSRS laiki – es strādāju toreiz RPI (alga 140 rubļi uz papīra)… dzīvoju Zolitūdē… pārrakstīju autobusu kustības sarakstu, darbā ievadīju iekš SM-4, izdrukāju, uzlīmēju uz kartona, ielaminēju (unikāla, patentēta metode – celofāna maisiņš + lodāmurs) un pārdevu galapunktā par 50 kapekām (pirka labi)… bija atspaids ģimenes budžetam…

😀

Kon
    Participant

[img]https://www.kasjauns.lv/lv/bildes/Latvija/24.01.2010/BULLS_g.jpg[/img]

Kam gan šo perversiju piedēvēt 😕

ob1
    Participant

Niideej, tas ir no pagājušā gadsimta… mūsdienās perversijas ir pa vadiem… vai bezvadiem…

samurajs
    Participant

Kur tad bez perversijām? Man āra temperatūru jau kuro gadu rāda paštaisīts digitālais termometrs ar lieliem, labi redzamiem sarkaniem cipariem. Tad nu katru rītu pārbaudu pēc https://www.meteo.lv/public/laika_zinas.html vai jamam kalibrējums joprojām precīzs 😀

grisha
    Participant

PAr elektriibas reekjiniem runaajot, manaa pusee elektriibas kompaanija, maaksaaju tur arii gaazi, parasti jau piedaavaa rezultaatus jau gatavus. JA nu kas, varu iesniegt savus meeriijumus, ja ljoti neatbilst. KAut gan parasti shie nav iisti kjuudiijushies un savi skaitiitaaja raadiijumi elektriibai un gaazei nemaz i nav jaauzraada.IZvelk vinji aptuvenos meeriijumus i reekjins gatavs. PArasti jau tie dati ar iisti nemainaas. PA ziemu vaiaak, pa vasaru mazaak.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā