Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › 21. gadsimta perversijas
😀
Pāris gadus atpakaļ bija viens gadījums… Maksāju rēķinus (internetā, protams), vajag elektrības skaitītāja rādījumus. Pabļāvu dēlam – aizej, noņem rādījumus. Š amējais kaut kur pazūd… Pēc kāda laiciņa eju skaidroties – kur rādījumi? A šamējais nepagriežot galvu no sava monitora saka – nočeko e-pastu… hmm, izrādās dēls ar telefonu ir nofotografējis skaitītāju, caur bluetooth ievilcis kompī un aizsūtījis man meilu… (uz gmail)
😀
Ja būtu laika mašīna un varētu aizceļot gadus 20 atpakaļ, un pastāstīt PSRS laiku cilvēkam šīs perversijas (aprakstot sīki kā termometra rādījums no meteostacijas aizceļo uz tāltālu zemi un es no šīs zemes kompja nolasu datus), tad tas cilvēks droši vien padomātu, ka pasaule sajuks prātā…
😀
Ja jums arī ir šāda veida gadījumi, lūdzu padalaties…
Pāris gadus atpakaļ bija viens gadījums… Maksāju rēķinus (internetā, protams), vajag elektrības skaitītāja rādījumus. Pabļāvu dēlam – aizej, noņem rādījumus. Š amējais kaut kur pazūd… Pēc kāda laiciņa eju skaidroties – kur rādījumi? A šamējais nepagriežot galvu no sava monitora saka – nočeko e-pastu… hmm, izrādās dēls ar telefonu ir nofotografējis skaitītāju, caur bluetooth ievilcis kompī un aizsūtījis man meilu… (uz gmail).
taa nav perversija, bet gan daunisms. iespeejams ieguuts peecteciibas celjaa :>
indigo.
Hmm, par Dauna sindromu tu varētu padiskutēt ar manu sievu – viņa ir Bioloģe.
😀
Kam gan šo perversiju piedēvēt 😕
Preses relīzes