Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › 23. martā iznāks Avira 10
Par jaunumiem. Bez atsvaidzināta dizaina vispirms jāatzīmē, ka programmas instalēšana tagad kļūs vienkāršāka. Tam pavisam būs nepieciešami 5 peles klikšķi.
Tagad labāk darbosies pretvīrusu skeneris, būs lielākas iespējas “izārstēt” inficētos failus. Pilnajai versijai Security Suite parādījusies Parental Control sekcija.
Jaunums ir arī tiešsaistes funkcija AntiVir ProActiv. Tā nepārtraukti novēro dažādus kritiskos punktus sistēmā, un ziņo, kad notiek kādas aizdomīgas izmaiņas. Atbilstoši tam tiek iedarbināts kāds pretlīdzeklis. Diemžēl ProActiv arī būs tikai maksas versijās.
[youtube]
Jauno versiju noteikti izmēģināšu.Avira ir teicams un gandrīz ideāls AV.
Ja avirafix reklāmas noņēmējs darbosies
gan jau krievu onkuļi palīdzēs
kā ir tagad, vai bezmaksas avira atsāka sakarīgi atjaunināties?
kādu laiku neesmu aviru izmantojis dēļ viņu update problēmām.
kā ir tagad, vai bezmaksas avira atsāka sakarīgi atjaunināties?
jā, nesūdzos. :>
A kur tad video autors dabūja patestēt jauno avira ja tā tiks prezentēta tikai 23.martā?
beta?
A kur tad video autors dabūja patestēt jauno avira ja tā tiks prezentēta tikai 23.martā?
apakšā beta products
Diemžēl objektīvus rezultātus nevaru sniegt. Mans klientu loks, kam instalēju un kārtoju(optimizēju) PC vairāku gadu garumā. Devis iespēju novērtēt vairākus AV darbībā. Kopš saveduši kartībā atjaunināšanas rekomendēju Antivir. Un nu jau ir tā, ka aptuveni 70% pieprasa tikai šo AV programmu. Protams tam var būt kāds pavisam nesaistīt cēlonis, bet fakts, ko esmu ievērojis. Neskenējot PC, kuram bijusi Antivir ar citu AV programmu tiek atrasti mazāk datorvīrusu(un t.m.l “draņķu”). kā PC kam bijusi cita AV un skenēta ar Antivir. Saprotams, ka datori tiek lietoti atšķirīgi un citi faktori, bet tādu gadījumu man ir pārāk daudz, lai nedomātu, ka tā ir tikai sakritība. Manuprāt teicama AV 9/10.
Pilnigi piekritu! Pec tam protams nak Kaspersky!
jā iepriekšējā skolā bija pāris datorklasēs avira – tīkls, pilns ar wormiem, bail flash slēgt kādam kompim klāt
Kā ar bitdefender?
Preses relīzes