26. oktobrī Internet Explorer kļūs melns

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas 26. oktobrī Internet Explorer kļūs melns

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Absurda teātris turpinās: 26. oktobrī, kad iznāks Windows 8, Microsoft parūpēsies, lai visiem, kuri vēl lieto pārlūkus Internet Explorer 6, 7 vai 8, tie nokrāsotos melnā krāsā. Tātad tiek izgudroti aizvien jauni paņēmieni, lai cīnītos paši pret saviem produktiem.

Ja IE 6 no Eiropas praktiski izskausts, tad Ķīnā to lieto vēl kādi 8%. Grūti iedomāties, kādas mūsdienu web lapas ar to var atvērt… Bet IE 8 ir viens no šobrīd visplašāk lietotajiem pārlūkiem pasaulē.

Microsoft laikam naivi iedomājas, ka cilvēki, pārbijušies no melnā pārlūka, tūlīt steigs atjaunināties. Visdrīzāk viņi uzinstalēs Google Chrome, Firefox vai ko citu, kas atrodams notikumam par godu veidotās speciālās mājaslapas apakšā.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_ie_4.jpg[/img]

Aldis
    Participant

Paši vainīgi ka IE9 nesupportē Windows XP. 😀 Sanāk, ja gribēs lietot jaunāku pārlūku jāpērk jauns dators, jauna windows licenze utt.. 😀 😀

Noup.. paņems firefox-u, vai chrome.. (It īpaši ja Google sākumlapa visu lapu izkrāsos baltu, un norādīs uz to kā gaismu tuneļa galā…)

Piskadrons
    Participant

Routeru webGUI ar IE6 var atvērt ātrāk nekā ar Firefox. Un salīdzinot ar Googles sraņu – ar IE6 vismaz VAR atvērt 192.168.0.0/16

girts
    Participant

“..Microsoft parūpēsies.. “, “..Microsoft laikam naivi iedomājas..”.

Minētajā lapā neatradu nevienu norādi, ka tā būtu MS veidota vai jebkā ar viņiem saistīta. Vairāk izskatās pēc entuziastu projekta, līdzīgi kā daudzi citi pret-IE pasākumi.

Vai autors būtu tik labs un ievietotu saiti uz avotu, kas norāda projekta izcelsmi?

iKey
    Participant

IE 6 bija visvienkāršakais FTP klients – likās ka šiverē pa savām mapēm….

lastguru
    Participant

Aldi, kāda velna pēc jālieto 11 gadus veca operētājsistēma? Moš telefonu tu arī lieto 11 gadus vecu?

Piskadron, tad tev vnk vecs un sūdīgs rūteris… visiem jauniem normāli strādā arī ar citiem pārlūkiem… bet ja tu ver vaļā 192.168.0.0/16, tad nav brīnums ka nekur nevar atvērt – ieraksti rūtera IP, nevis tīkla adresi…

Aldis
    Participant

Tāda velna pēc, ka man samērā švaks 12″ netbuks (Bet foršs jo ir maziņš, un man ļoti nepieciešams) – uz kura jaunās OS bremzē un neveic funkcijas ko mierīgi veic Windows XP. 🙂 Ak jā.. man var pa tuvu 70ls iegādāties jaunu jaudīgu kingston ram-u.. 😀 Nav lieka nauda tādām izvirtībām, kā arī XP man ir licenzēts. Pie reizes strādā pilnībā viss tas pats kas uz Windows 7.

Kopumā, pāriešana no 11 gadus vecās OS man izmaksātu… 250ls?? (Ja Tev ir lieki, iedod – pāriešu divu dienu laikā.)

Nu lūk, par to jau pirmajā komentārā teicu – ka lai lietotu Internet Explorer NAV jēga pāriet uz kko citu.

Un jā… telefoni man bieži ir veci, bieži ir jauni (Pēdējais ar Android 4.0) – ņemu uz testiem. 🙂

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?