Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › 2in1: Salauzts laptopa ekrāns un man vajag ārējo monitoru
... monitori un laptopi nav spēcīgākā puse… …ar laptopiem es nemāku rīkoties… …nekad neskaršos klāt vairs lētiem samsungiem…. …cientīšos vairāk tā nedarīt… …esmu ***…
– tie bija pirmie vārdi, kas izskanēja uzraiz pēc mana datora salauzšanas… Un tā : manam datoram ir salūzis ekrāns. Tas ir Samsung R20plus. Tam ir 14″ ekrāns. Cik tas varētu maksāt?
Un otrs – es vēlos pieslēgt ārējo monitoru. Man ir VGA ports. Man vajag, laj uz abiem rāda vienu bildi. No sākuma man viss darbojās. Tad es kaut ko saspaidīju, ieregulēju izšķirtspēju utt. un tagad man vairs nav tā iespējams.
:win: Ko man darīt, lai atslēgtu atpakaļ ekrāna dublēšanu?
Spiedu atpakaļ, monis izslēdzas…
Varbūt, ka vari sākt ar to, ka pateiksi kā salauzi
Par to ekrāna duplēšanu – es tak nezinu ko tu saspaidīji. Uztaisi default settings un uzliec pa jaunu iestatījumus.
es norregulēju izškirtšpēju un nospiedu “Extend Desktop on this monitor.”
Spiedu atpakaļ, monis izslēdzas…
jau pateicu.
BTW, ekrānu salauzu, iespiežot kulaku starp ekrānu un pamatni. tagad uz ekrāna ir kulaka nospiedums.. :win:
Extendķeksējamais
tā ir laptopa ekrāne.
ārējais.
Mana vēlme ir dabūt to menu, ko piedāvāja , kad pieslēdzu moni – Mirror, extend desktop or disable primary monitor.
Preses relīzes