Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › 48÷2(9+3)
nesaprtu kādēļ te būtu jāatver iekavas, nekādi nezināmie taāu netiek rēķināti, tā ir īsa ciparu virkne, kuru jārēķina pēc 3shās, 4trās klases mācību grāmatām: iekavas, reizināšana/dalīšana, saskatīšana.
Ko galvā paši vairs nemākat izkaukulēt, ko darīsiet kad Googles nebūs? Skatos, pamazām sāk attiistīsies anafalbētisms.
Blablabla..vajag opereet ar to kas ir nevis spriest par lietaam kas ir tikai teoreetiskas. Muusdienaas vairs nav tik daudz no svara visu iekalt galvaa bet prast orienteeties, atrast un pielietot informaaciju un nav jau taa ka interneta esamiiba padara muus par tupiem. Tad jau to pashu var teikt par graamataam – sadedzinam arii taas jo cilveeki nezin to kas tur rakstiits no galvas?
Btw: Tad kad nebuus tad maaciisimies dziives gudriibas no troljljiem..reku jau viens iesaacis iAabeci ->
visi ļoti labi zin ka pirmās aprēķinās iekavas, bet tad te pēkšņi sareizina iekavas no otra gala.
vēlreiz:
48/2(9+3)=
= 48/2*12=
=24*12=288
Nebūs tik vienkārši. Jautājums, kā tu atver iekavas? Tu vari atvērt tās tā, kā tu to darīji – 48/2(9+3)=24(9+3) vai 48/2(9+3)=48/(2*9+2*3)=24/(9+3) šis otrais variants ar skaitļiem izskatās bezgala murgains, bet aizstāj 9 un 3 ar x un y. 😉
Kāds ruukjis abečnieks tev matemātiku mācīja ? Vienkāršu vienādojumu nemāki atrisināt, vienkārši smiekli nāk par šie “gudrajiem rjuukiem” 😀
Mācieties beidzot pareizi reiķināt, abečnieki !
nesaprtu kādēļ te būtu jāatver iekavas, nekādi nezināmie taču netiek rēķināti, tā ir īsa ciparu virkne, kuru jārēķina pēc 3shās, 4trās klases mācību grāmatām: iekavas, reizināšana/dalīšana, saskatīšana.
Labi jau labi siseņadmin – priecājies, man atšķirībā no tevis nav problēmu atzīt, ka esmu kļūdījies.
Tikko apjēdzu savas matemātikas aplamumu…. patiesībā pat ar nezināmajiem sanāk 288… tfu, bļin
*meklēju slapjā dvielī ietītu gludekli un Vārņa spalvaino pakaļu.
Tieši tā! Jebkurš skolēns kurš šo piemēru rakstīs no grāmatas pierkastīs tieši šadi vai arī būs nesekmīgs! paprasiet jebkuram matemātiķim, lai noraksta piemēru un izpilda.
un kāds vēl te sakars ar siseņ adminiem?
nekādā mērā savu komentu netiku rakstījis agresīvi vai kā citādi negatīvā veidā, takā āill..
Š eit tikai iznāk divi. Ja esi infantīls idiņ š ar iezubrītu augstāko, tad tev iznāks 288. Beck tu beisiks āži.
es godīgi pasaku ka matemātika nav mans lauciņ š un tu te vēl lieki sprēgā? tā tīri informācijai: gumijas sievietes ir iegādājamas k-kādā veicī uz āaka ielas 🙂
atbilde ir 288.
=48/2×12=
=24×12=
288
Nesaprotu, kā var būt tik stulbs, un nezināt ka vispirms iekavas, tad dalīšana un reizināšana pēc kārtas, un pēc tam saskaitīšana un atņ emšana? 😀
Nesaprotu, kā var būt tik stulbs
Ek, kurš var saskaitīt, cik reizes neesam katrs tā padomājis, lasot internetos sapostoto! 😀
2 + 4 = 3!
48/2x(9+3)
Nesaprotu, kā var būt tik stulbs, un nezināt ka vispirms iekavas, tad dalīšana un reizināšana pēc kārtas, un pēc tam saskaitīšana un atņemšana? 😀
Bet uzdevumā ir rakstīts kaut kas cits – 48÷2(9+3) !!!
nav kopīgāreizinātāja
Nesaprotu, kā var būt tik stulbs, un nezināt ka vispirms iekavas, tad dalīšana un reizināšana pēc kārtas, un pēc tam saskaitīšana un atņemšana? 😀
Nemētājies pats ar stulbībām un bērnudārza pantiņiem. Te visi zina secību. Runa ir par to, vai skaitli 2 sareizina vispirms ar iekavām vai nē. Un tā, kā ir uzrakstīts šajā piemērā, to noteikti sareizina, pirms veic tālākas darbības, jo tā ir kopīgā reizinātāja iznešana pirms iekavām.
Nesaprotu, kā var būt tik stulbs
Ek, kurš var saskaitīt, cik reizes neesam katrs tā padomājis, lasot internetos sapostoto! 😀
2 + 4 = 3!
a vot fraktāļi bija piemirsušies .. jobanā kombinatorika
ja uzrakstīsi difiņu vai atvasinājumu, tad gan pizdi dabūsi :>
bet tas ir pavisam cits piemērs, jo tad arī rēķinot uz papīra rezultāts sakritīs. bet kopim šis piemērs ir jāpasniedz kā 48/(2(9+3)) jo tad tas būs tas pats kā to noraksta jebkurš, kuram matemātikā bija virs 7 ballēm (man ir)
Rēķinam, kā ir PAREIZI!
Preses relīzes