5.1 skaņa priekš Laptopa

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas 5.1 skaņa priekš Laptopa

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    _Mo3_
    Participant

Tātad storījs ir tāds, nesen iegādājos laptopu un tam, protams, ir tikai priekš stereo domāta izeja, bet tā kā agrāk uz parastā galda datora izmantoju 5.1 skandas (Logitech Z-5500), tad tagad gribētos tās visā savā 5.1 krāšņumā dzirdēt arī no laptopa nākošo skaņu. Tad nu pagaidām metu aci uz šitādu aparātu:

Creative Sound Blaster Surround Pro 5.1 X-Fi USB

bet negribās īsti ilgi gaidīt un arī cena šķiet bišķi par lielu, tad nu izdomāju, ka varētu pajautāt vai kāds nezin vai tepat Latvijā var šitādu paņemt vai arī kāds var piedāvāt kko citu!

P.S ir doma slēgt klāt caur S/PDIF

_Mo3_
    Participant

man prieks par tevi, bet tas galīgi nav par tēmu!

Wuu
    Participant

Es ar šobrīd meklēju audi karti, pēc simtiem apskats apskatīšana . Esmu pienācis pie rezultāta, ņemt Creative, tas pats kas iešaut sev pieri lodē. Atbalsts drausmīgs, draiveri sūdi, funkcionalitāte neatbilst patiesībai.

Mo3 ņem lētāko un miers. https://www.datorsalons.lv/Datoru-detalas/Skanas-kartes/SOUND-CARD-USB-5_1-EXT-SC-5500P-14134-TRUST

Priekš PC esmu apstājies pie, https://www.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Xonar_DX/

Ja kādi ieteikumi, arī labprāt uzklausītu.

m_janis
    Participant

Nu un daudz tev laptopā ir daudzkanālu audio failu ? Ja tomēr domā stereo mp3 izvērst uz 5.1 – nu tad ar tevi viss skaidrs. Tas

Quote:

gribētos tās visā savā 5.1 krāšņumā dzirdēt

tādā gadījumā tiešām uzjautrina.

darklight
    Participant

Nu bet filmas? Tās mūsdienās uz stereo pat speciāli meklējot atrast nevar. Visur AC3. Un autoram tak tās tumbas jau bija, kāpēc nelietot?

Stereo muzonu vilkt uz 5.1, protams, ir idiotisms.

_Mo3_
    Participant

protams, ka saruna iet par filmām!

lomeoke
    Participant

Pats nopirku vasaras beigās to creative skaņas karti, tādu pašu iemeslu dēļ un neesmu vīlies. 😉 Pirku dateks.lv

msh
    Participant

Kāda jēga ar porķiku sēdēt pie galda un skatīties filmas? Man kaut kā likās ka ar viņiem filmas skatās guļot gultā…

usins
    Participant

kapēc uz usb pērkat? kapēc ne uz express ligzdu, daudz drošāk un kvalitatīvāk. usb var nolauzt netīšām, a express ligzdā ieliktais lielāko ties atrodās laptopa, un moš 1cm atrodas ārpuse

_Mo3_
    Participant

ak, jel. Vot tak patīk jums spriedelēt par visu. Katrs lieto, kā grib un ko grib, tāpēc lūdzu lieki nedirst, bet gan runāt par tēmu!

grisha
    Participant

Wuu, mjaa. Laikam pats nezini ko runaa. Creative, protams, nav taa labaakaa, tomeer to veel var atljauties ierindas lietotaajs. Man personiigi agraak patika Yamaha skanjas kartes.

Buut sajuusmaa par No Name skanjas karteem, tas noziimee ka tev nav muzikaalaa dzirde.

Neko ieteikt nevaru, bet nu leetaako drankji jau nu gan nenjem kaa iesaka Wuu.

Creative ir sameeraa laba firma un ko tas Wuu par kaut kaadiem draiveriem un atbalstu muldeeja, tas viss ir kakjim zem pakaljas. Ar draiveriem viss ir kaartiibaa, prieksh kam atbalsts vajadziigs?

usins
    Participant

es par tēmu ar rastu- us usb būs defektivāka skaņa, jo vairāk izutīs spriegumu kritumus….

_Mo3_
    Participant

tas vairāk tika attiecināts uz msh!

Wuu
    Participant

Ak dievs, Grisha. Pasaki to manai Creative kartei kurai nav Windows Vista/7 draiveru, draiverus protams nevienam nevajag. Un priekš kam atbalsts? Es gribētu redzēt, ko tu darīsi ar savu Creative audio karti, kad šogad iznāks Windows 8, bet Creativei nav vecu produktu atbalsts? Draiverus pats rakstīsi? Ko var mūldēt, besī ārā.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā