5.55 mm – jauns viedtālruņu plānuma rekords

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas 5.55 mm – jauns viedtālruņu plānuma rekords

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Līdz šim pie mums maz pazīstamā internacionālā (lasi: ķīniešu-indiešu) kompānija Gionee izlaidusi viedtālruni Gionee Elife S5.5, kas pārspēj visus plānuma rekordus. Augstākās klases modelis ir tikai 5.55 mm biezs. Elife S5.5 apgādāts ar 5 collu Super AMOLED paneli no Samsung, kura izšķirtspēja ir 1920×1080.

Par ātrumu rūpējas 1,7 GHz MediaTek MT6592 čipkopa, kuras astoņus ARM Cortex-A7 kodolus var ieslēgt pa vienam, grupās, vai arī visus reizē. RAM – 2 GB, iebūvētā atmiņa 16 GB + microSD atmiņas kartes. Kameras – 13 MPix aizmugurē un 5 MPix priekšā. Baterija – 2300 mAh, kuras pietiekot visai dienai.

Konstruktīvi Elife S5.5 balstās uz masīva metāla rāmja pa perimetru. Tas ļāva iztikt bez papildus stingrības elementiem, un izbrīvēja papildus vietu. Abas viedtālruņa puses pārklātas ar plānu, izturīgu stiklu. Modelī instalēts Android forks Amigo OS. Iepriekš pasūtot Gionee Elife S5.5, tas maksās 370 USD, bet tā būs 3G versija. Ar 4G LTE kanālu šo viedtālruni izlaidīs jūnijā.

Līdzšinējie plānuma rekordisti:

BBK Vivo X3 – 5.75 mm

Huawei Ascend P6 – 6.2 mm

Apple iPhone 5/5S – 7.6 mm.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_gsmarena_001_10.jpg[/img]

GSMarena u.c.

system32
    Participant

Vēl plānāku varēs tikai tad, kad izņems 3,5mm portu.

garaisezis
    Participant

kur problēma bez tā vispār iztikt, ir tak zilais zobs…

system32
    Participant

mhm, tā nu nebūs alternatīva, kura spētu aizvietot 3,5mm.

Raivix
    Participant

Neredzu nekādu iemeslu fanot par to plānumu. Vislabāk rokā turās 10+ mm biezie aparāti.

LooNeY
    Participant

Nuu tā ir alternatīva un būs….

Menesi atpakaļ nopirku BT ausis… skan praktiski identiski vadam(var pieslēgt arī caur vadu) Basi sulīgi augšas labas.. nekas nečarkst…. Ko uz telefona un mp3 failu vairāk var gribēt?…

Tas agrāk(4,5 gadus atpakaļ) BT ausis bija nelietojamas, tagad jau viņas ir pieslīpetas, BT pārsūtīšanas datu ātrums ir pietiekošs un skan peerfekti… Turklāt telefons stav pie datora kamēr es mierīgi blakus virtuvē šmorēju pusdienas un netrucēti turpinu klausīties mūziku… Nespēju iedomāties vairs savu dzīvi ar ‘vadu’ ausīm.. FUJ! kkas karājas.. kkas traucē visulaiku…

Aldis
    Participant

Varēja labāk uztaisīt 10mm un ielikt 3x jaudīgāku aķi kas turētu ilgāk. :>

msh
    Participant

Tieši tā – mēnesi atpakaļ. Priekš deguna urbinātāja tā varētu būt alternatīva – tāpēc arī tu sāki murgot tieši par skaņas kvalitāti. Jā, dabiski ka kvalitāte ir – kāpēc lai nebūtu? Bet kā ar vienkāršību, tfu, sarežģītību? Parastas austiņas elektriski sastāv no divām skaņu spolītēm. Pievienot tās pie ierīces aizņem sekundi vai mazāk, darbojas tās tik ilgi, cik tai pieslēgtā ierīce. Cik ilgi davelk austiņu aķis un kāda ir sajūta kad nosēžas austiņas un neko nevar klausīties, lai arī plakanais telefons darbojas? Un tu te vēl kaut ko runāji par karāšanos – kādas tad ir tās austiņas ka tām nekas nekarājas – katrā ausī iekabināms knibulis? 😀

msh
    Participant

Tas nav tas – tagad vismaz var lepoties ar kādu bezjēdzīgu fīču – tā būtu kārtējais plakanais telefons ar gdfgssdgdf gfh n kodolu procesoru.

nevertell
    Participant

Nu kujeju, zilzobis aizvietos. Ieslēdz zilzobi un turi visu dienu, katru dienu. Zilzobis 2.0 (jā, tagad jau 4.0), ir viens no visenergno-NE-efektīkajiem veidiem kā pārvietot datus. Un visi A2DP atskaņotāji manāmi piš skaņas kvalitāti. Kāpēc ? Tāpēc, ka skaņa tiek kompresēta pa ceļam. Tas nenozīmē, ka šķirbu jūt tikai tie fīli, kas klausās tikai .flac (jebšu gandrīz vai es), bet arī tu un kaimiņu vasja ar mp3 failiem. Jo jēlo mp3 failu nekur nesūta, sagatavo no mp3 jēlo skaņu un tad to iekodē mp3 un sūta pāri BT uz atskaņotāju.

Un padomājiet, cik daudz vairāk enerģijas ēdīs aparāts, kas nodrošinās bezzudumu skaņu. Un runa te ir par digitāliem risinājumiem. Var mēģināt kompresēt bez zudumiem, bet īsti labi to tāpat nevar izdarīt.

Negribu dzirdēt par to, kā jūs klausāties mp3 un nedzirdat šķirbu ar flac’iem. Es neesmu kurls, dzirdu ļoti labi. Un jā, mani tā atšķirība ļoti manāmi dupsē, ikdienā izlej manu pienu pirms esmu to pielējis kafijai, dzēš ; no mana c++ koda, ļauj menedžētām valodām zelt, slepus tērē manu naudu uz ābolu devaisiem, spiež garjamezim rakstīt nesakarīgus komentārus, čurā virsū manam laptopam un slepus drāž manu draudzeni. Man vajag flakšus. Ejiet nakuj ar em pē trīs.

Un velns ir ārā, ja kāds pateiks, ka mp3 kas ir vēlreiz transkodēts uz mp3 nodrošina patīkamu klausīšanos, varbūt vienkārši noskaidrojiet vidējo frekvenču izmaiņas izteiksmi un neklausaties dziesmu vispār ? Nach tērēt trīs, piecas, divdesmit minūtes, lai baudītu dziesmu, apskatieties vissaspiestāko izteiksmi, kas raksturos frekvences izmaiņas abos kanālos un bļaujiet apkārt, ka esat šito dzirdējuši.

Nu labi, nav man nekas pret cilvēkiem, kas klausās mūziku mp3, vai arī dajebkādā formātā. Un jā, filozofiski spriežot, svarīgi jau tikai noprast, ko mākslinieks ir mēģinājis izpaust, nevis dzirdēt tieši to pašu skaņu, kas beigās tika iespiesta matricā vai platē.

BT der mikrofonausij, lai var runāt ar cilvēkiem un izskatīties pēc dīvaiņa. Mūzikai nu nē.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?