Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › 500 Mbit/s mājas internets – Lattelecom ārpus konkurences
lai nepingo, ato derevnjas telia nets pingo nevar cs uzrukat, man chalji sudzejas
Man bij senāk dalīts telias nets pa visu ģerevņu – 2 Megabiti uz 15 klientiem (tagad man ir individuālais trjinieks) . Tolaik CS bieži paspēlēju, pings bija 5-10 ms, eleganti. CSam ātrumam nav nozīmes, visu izšķir Latency.
Izlasot šo rakstu, manuprāt tā pat navarēs izmantot šī ātrā interneta pilnās iespējas, jo “kačātājiem” nebūs sīderi, vēl nepieciešams pietiekami ātrs cietnis, lai tas spētu “sagremot” datus (Bez SSD neiztikt), un cik es noprotu, tad tie 500 mbit/s ir tikai pa Latviju, un par ārzemēm tur nekas īpašs nav, un kur nu vēl Upload, Lattelecom, pēc manas pieredzes (kura nav īpaši liela) ar uploadu ir galīgā pakaļā!
P.s. tās ir tikai manas domas.
OffTopic:BTW Lattelekom serviss ir vis sūdīgākais kāds varētu būt(manas domas) jo nācās gaidīt 2 mēnešus kamēr šie pizvanīja un pateica, lai pagaidu vēl 1 nedēļu!
uploads ar downloadu vienāds optiskajam internetam, to var arī izlasīt lattelecom mājaslapā
[..]OffTopic:BTW Lattelekom serviss ir vis sūdīgākais kāds varētu būt[..]
T(ikai nevajaga, ja! 🙂 Tev laikam p”arāk mza pierdze..
Es nedzīvoju Rīgā! Aptuveni 60 Km no Rīgas, varbūt arī tāpēc viņi tik ilgi kavējās, bet kas lai to zina, pēc tik ilgas gaidīšanas, man līguma termiņš(obligātais) bija beidzais, tādēļ sūtīju viņus d*****. Paņēmu un pieslēdzu 2 provaideri, kuršs nākamajā dienā atbrauca, visu saslēdza un dzīvoju laimīgs pat līdz šai dienai!
Croft: Paldies par infu!
gribugribugribu
Īstenība ir krietni vien drūmāka – tagad varēs atkal krietnus līdzekļus norakstīt, sak, ko jūs vēl gribat? Vidējais interneta ātrums tak ir, tas nekas, ka tas ir realizēts nelielā Latvijas pleķītī, kārtējo reizi lauku novadu cilvēkus atstājot ar garu degunu, loģiski, ka vieglāk ir ierīkot dažās vietās superātru optiku, nekā visā valstī nodrošināt daudzmaz normālus sakarus.
Plāns izpildīts, ķeksīši salikti, naudiņa iztērēta. Kā? Tas ir viņu ziņā, līdzīgi kā ar digitālo televīziju, maksāsim visi kā mīļie, ja gribēsim kaut tos pašus pāris TV kanālus redzēt.
nu gan. kādēļ gan lattelecomam būtu jānodrošina vienlīdzīgs internets visā LV teritorijā?
dīvaini gan. Vai tad tagad tas kantoris saucas Rigatelecom? Un vai šamējiem nav monopols bez vai visās sakaru jomās?
Bet Rīgas tirliņiem to tāpat nesaprast.
dīvaini gan. Vai tad tagad tas kantoris saucas Rigatelecom? Un vai šamējiem nav monopols bez vai visās sakaru jomās?
Bet Rīgas tirliņ iem to tāpat nesaprast.
neielaidīšos nekādās diskusijās par tēmu kura man īsti neinteresē.. jebkuram prātīgam cilvēkam būtu jāsaprot ka lattelecom ir uzņ ēmums kurš skrien pēc peļņ as. un tas ir tikai normāli. būtu jāpadomā vai uzņ ēmumam atmaksāsies ieguldīt līdzekļus lai uzlabotu infrastruktūru mazākā miestā kur ieguldītie līdzekļi netiks atpelnīti tuvākajā laikā, ja tā vietā var ieguldīt vietā ar 1000+ mājām tādā veidā piesaistot vēl vairāk klientu.
Bet Rīgas tirliņiem to tāpat nesaprast.
neielaidīšos nekādās diskusijās par tēmu kura man īsti neinteresē.. jebkuram prātīgam cilvēkam būtu jāsaprot ka lattelecom ir uzņēmums kurš skrien pēc peļņas. un tas ir tikai normāli. būtu jāpadomā vai uzņēmumam atmaksāsies ieguldīt līdzekļus lai uzlabotu infrastruktūru mazākā miestā kur ieguldītie līdzekļi netiks atpelnīti tuvākajā laikā, ja tā vietā var ieguldīt vietā ar 1000+ mājām tādā veidā piesaistot vēl vairāk klientu.
Tieši tā! Latvijā visi skrien pēc peļņas! Nosauc kādu lielu “latvijas” uzņēmumu, kuršs neskrien pēc peļņas! Uzņēmumam neinteresē klients laukos vai kkur citur, jo uzņēmums attīstīsies tur, kur tam ir izdevīgāk, šajā gadījumā Rīgā, kur uz sitienu būs diezgan daudz klientu!
P.S. – jautrākais ka šeit ierunājās C.S. fanāti.. nu jpc.. 😀 ja ņem šādu internetu tad ir mazliet citi mērķi, nevis lai spēlētu C.S. + cientim un pašam kompim jābūt normālam, un vēl Raid nebūtu slikti priekšā! 🙂
Preses relīzes