Sākumlapa › Forumi › PC modings › Virstaktēšana › 7600GT paātrināšana
Tātad problēma tāda:
man ir wideokarte džī fors 7600GT. viss itkā strādā un GTA varu mierīgi kapāt, nemaz nerunājot par konterstraiku. Bet gribas, lai viņa strādā ātrāk. Lasīju internetā daudz wiskauko, daļu sapratu, daļu nē. atradu lapu, kurā bija teikts, ka lai karti pataisītu jaudīgāku, man ir jālodē kaukādi poti virsū. Tā nu nopirku
Pie reizes varbūt varat pastāstīt, kā paātrināt procesoru, neatradu googlē pamācību, kas kur jālodē. mātesplate – asus.
Dabūsi savu pieaugumu par aptuveni 40 ls
Man gan kkā neizskatās pēc ~130ls :/
Man ir laikam džifors 5500 (uz kastes), a kur jālodē?
Dabūsi savu pieaugumu par aptuveni 40 ls
Man gan kkā neizskatās pēc ~130ls :/
Nedaudz sajaucu, jo nebija laika atbildēt. Kā jau no wap rakstīju. Sajaucu ar 8600. Tas 40 Ls domāts ar 8600. Arī 8600 nav ne vainas.
Super! Varbūt arī ko uzināšu. Viens mans draugs ari ieteica salodēt video karti un veel viņš teica ka vajagot četrus kodolus (laikam kautkāds AMT?). Tad ir riktīgi ātrs kompis. :ooo:
Man ir laikam džifors 5500 (uz kastes), a kur jālodē?
Man jau viss tas liekas neloģisks un nevajadzīgs proces. Neticu, ka kaut ko lodējot, dabosi ātrāk. Kaut gan pats esmu dzirdējis stāstus no IT vilkiem, ka varot dažām hardwarēm, ko ietekmēt.
neesat dzirdējuši par atmiņas un CPU frekvenču palielināšanu? UN nekas nav jālodē, bet tas tā, vnka nava jums tāda līmeņa zināšanas.
Njā.
a šitā var salodēt visas kartes?
Tu kā, manus komentārus nelasi? 😀 😀
Atbildi beigās arī nesaņēmu! ko man darīt? vai es pareizi paātrināju un ja jā, tad kāpēc nejūtu, ka karte būtu ātrāka? un ko man darīt ar to sūdu, kas griežas uz kartes? taisa baigo šņākšanu. :wtf: izrāvu vadu no kartes un viņš apstājās, laikam un palika pavisam kluss. Nekas slikts nenotika, varbūt varu tā atstāt?
Vai tu te mūs gribi nest caur vai tu tiešām stūlbs izliecies 😀 Kur vispār kaut ko tādu var izdomāt, kā noņemt venķiku nost 😀 😀 😀
Atbildi beigās arī nesaņēmu! ko man darīt? vai es pareizi paātrināju un ja jā, tad kāpēc nejūtu, ka karte būtu ātrāka? un ko man darīt ar to sūdu, kas griežas uz kartes? taisa baigo šņākšanu. :wtf: izrāvu vadu no kartes un viņš apstājās, laikam un palika pavisam kluss. Nekas slikts nenotika, varbūt varu tā atstāt?
Vai tava karte ir ātrāka – to var reāli noteikt tikai benchmark testos. Ja būs kļuvusi 5% ātrāka – ar aci to nemaz nejutīsi. Atvienot ventilatoru var, pie reizes iegūsi arī el.pannu… varēsi uz čipa cept olas
Vispār ja spēles nespēlē un filmas neskaties – var iztikt bez ventilatora. Pretējā gadījumā tiksi pie jaunas kartes!
Un kā palika ar to procesora paātrināšanu, kas ir jādara, ja gribu, lai esošais dators strādā ātrāk. kā jau teicu mātes plate ir Asus un procesors ir intel.
Paldies par atbildēm!
es viņu atslēdzu, jo biju redzējis, ka manam draugam, kas ir īsts datormonstrs, vispār nav tāds ventilators uz kartes un viņam nekas nekaras. kāpēc pannu iegūšu?
Ja čips stiprināts uz masīva ribaina alumīnija radiatora – tādam ventilators nemaz nav paredzēts, tāpat labi dzesējas. Kaut kādai dzesei jābūt jebkurā gadījumā, ja nav nekā – čipa temp. ātri uzkāps līdz kritiskai (olu cepšanai ar to droši pietiks)
bleķisradiators kuram pielikts mellais ventilators tad to var raut nost lai negaudo? jeb intel nevar ņemt neko nost?
Preses relīzes