Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › 9 lietas kas man nepatīk Windows sistēmā
Vienu daļu jau te pirms kāda gada paretīnāja, bet tomēr par maz. Bet nu adminiem jau labāk redzams.
Arī veidojot humora sižetus, ir vajadzīgs prāts, patiesībā pat vairāk, kā nopietna darba gadījumā.
Bet vispār – bērni, varbūt pameklējiet sev atbilstoša līmeņa forumus 😀 .
Ir jābūt ar ļoti līkām rokām, lai tagad dabūtu BSOD. Kopš Win98 laikiem uz savas kastes neesmu nevienu redzējis.
Ikgadējā vindozes pārinstalēšana ir nieks – es varu parādīt sisadminus, kas to dara kā panaceju katrā gadījumā. Kā “vīrusi” vai “bremzē” vai vienkārši putekļi sakrājušies – aiziet, pārinstalēšana!! Š is liekas no tās pašas sugas. Mans darba dators stāv jau gadus 3 tāds kāds ir, tiek izmantots ļoti intensīvi – “vīrusu” nav, rūtkitu nav, viss strādā. Kāda velna pēc “pārinstalēšana” vispār vajadzīga, kamēr disks ir strādājošs?
Uz w7, gan vēl nav gadījies (BlackSOD) 🙂
nav kauns rādīt publikai?
No kā man kaunēties? No tevis? Kas tu tāds esi? Pfuu ti…
Labi ka vismaz daži saprot ka video ir tīra troļošanas un viss teiktais ir stipri stipri pārspīlēts.
Vel man patīk cilvēki kas video analizē un pēc tam pa punktiem skaidro kāpēc man nav taisnība. Lieliski! [img]
Bet šeit komentāru gan maz, citā lapelē video pārī 90
Bet šeit komentāru gan maz, citā lapelē video pārī 90
Citāts:
“Ja rokas aug no dirsas, kā mazgadīgajam Wuu, tad jau viss slikts. – ieteikums izvilkt rokas no siltās aizpakaļas, iespiest skrūvspīlēs, lai iztaisnojas un smadzenēm iedzīt vēl pāris rievas (papildus tai vienai, kas tev jau ir). 🙂
P.S
Oratora spēju trūkums grauž manas ausis. Ja nespēj teikumu pateikt +/- sakarīgi, izmantojot pieklājīga līmeņa leksiku, apsver iespēju lūgt tekstus rakstīt kādam ar vismaz 9 klašu izglītību. Varbūt izklausīsies gudrāks” 😀
Uzfilmē video kur nolec no 9 stāva jumta, domāju pāri pa 137
Uzfilmē video kur nolec no 9 stāva jumta, domāju pāri pa 137
Tur jau tā lieta, kas tas nav tāda tipa video.
Kāpēc MAC lietotājiem video patīk 😀
atmazka ar “Troļļošanos”
Jā tik tiešam, es video komentēju pilnā nopietnībā noskaties vēlreiz. Lieliski !
Preses relīzes