Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › 9 lietas kas man nepatīk Windows sistēmā
mani uzjautrināja it sevišķi tas kā Bilam to torti iemeta sejā
saturā gan neiedziļinājos jo ir karsts
Da tu kārtējo reizi mēģināji kopēt zivi, pat ar intonāciju un video uzbūvi. You failed. Tagad atmazkas. Punkts. Ar tevi viss skaidrs.
Uzraksti atskaiti par maniem video! Neveiksminieks… Lieliski!
argumentēti
Wuu – ej taču beidzot uz Datuvi – tur tādu “ģēniju” daudz un būsi starp savējiem
OS kaus vairs nav jeega veidot, neziniishi seezh uz Windows, paareejie meklee alternatiivas.
Unikaalaakais ir ka visiem riebjas windows, bet pashi vinju lieto…. .
OS kaus vairs nav jeega veidot, neziniishi seezh uz Windows, paareejie meklee alternatiivas..
tu tikko pats to izdarīji
Pat ja šis viss ir domāts kā joks, tad arī tas ir absolūti neizdevies.
Kā neizdevies, paskat otro dienu tēma topā. Visi GUDRIE prāti tā tik vien lien no pakšiem ārā lai izteiktu savus viedokļus. Lieliski! [img]
tavs lepnums par šo trulo video un šiem ne tik glaimojošajiem viedokļiem ir neizprotams. nezinu kādas užas norisinās tavā prātiņ ā..
Pat ja šis viss ir domāts kā joks, tad arī tas ir absolūti neizdevies.
Kā neizdevies, paskat otro dienu tēma topā. Visi GUDRIE prāti tā tik vien lien no pakšiem ārā lai izteiktu savus viedokļus. Lieliski! [img]
Wuwčik, kļūdies. Kā statistikas uzdzinējs – video varbūt ir ideāls. Bet pamatā cilvēki nāk un skatāks kāds totaly shit ir tas brīnums.
Ja Tu būtu uztaisījis labu video, tad cilvēki nāktu skatīties, cik labs tas video ir.
…Tur var pārlasīties “it speciālistu” domas. Lieliski
…Jā tik tiešam, es video komentēju pilnā nopietnībā noskaties vēlreiz. Lieliski
…Neveiksminieks… Lieliski
…Visi GUDRIE prāti tā tik vien lien no pakšiem ārā lai izteiktu savus viedokļus. Lieliski[img]
…Kārtējais mēslainais interneta video, es tak nepretendēju uz Oskaru, who cares! Lieliski
Tagad pasaki atklāti, ar ko tu slimo? Vai arī veic kautkādus psiholoģiskos testus?
Jo lasot tavus komentārus, izskatās, ka tev brauc širmis ciet.
Ko teiksi, kolēģi (d_l)?
Ouch, sorry, es aizmirsu, ka Mr. Positivus nobanots…
🙂
Jo lasot tavus komentārus, izskatās, ka tev brauc širmis ciet.
Kam negadās. Lieliski!
Paskaties Wuškin, kāds zaraza es esmu. 🙂 Visu laiku postēju tavu bildi. Blec, man ir ideja atvērt tavai bildei atsevišķu blogu… un Twittera kontu. 🙂 Ko tu par to saki?
Un jā, ja neņem vērā, ka ir jāsmejas nevis par video, bet par autoru, tad video liekas pat diezgan rēcīgs. 😀
Preses relīzes