Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Å is ir sievieÅ¡u vai vÄ«rieÅ¡u velosipÄ“ds?
Vaitad šitāds rāmis nebija sieviešu veļukiem?
Tātad, varu braukt ar tādu riteni pa ielām, un cilvēki uz mani nerādīs un neteiks: “Hehe, LOL, paskaties! Viņ š brauc ar meiteņ u riteni!” ?
P.S. Pārdevējs teica ka domāts abiem dzimumiem, un ka šos velosipēdus pērk gan sievietes, gan vīrieši.
P.S. Galvenais, lai velo nav rozā un ar pušķīšiem. [img]
Es pats esmu sabeidzis bremzes dažiem meiteņu velo 😉 😉
Taču man personīgi labāk patīk, “ar štangu” 🙂
Iesaku pievērst uzmanību rāmja izmēriem, lai pec gadiem 2-3 nesanāk atkal pirkt jaunu velo.
tas ir sieviešu ritenis. vai arī pēc pāris gadiem āaļi uniseksuālajās vakarkleitās staigās? 😀
tas ka cilvēki neskatās un nesmejās nav rādītājs, nav jau tā ka kļūsti par apsmieklu braucot ar sieviešu velo.
anyway, ja vēl ar riteni nav braukāts, ieteiktu to veikalā samainīt.
Kāds te ieet galējībās, nav jau tā ka viņam ari kleita jāvelk, lai brauktu ar ričuku.
Un kas vainas vw vabolītei, “mačo man” vajag lielu autiņu, jo mazs krāniņš? 😀
Eiropā visi brauc ar mazām mašīnām, jo tā ir ērtāk un taupīgāk, gan jau pie mums arī izslimos džipu māniju, izņemot perifēriju kuriem jābrauc pa izdangātiem ceļiem.
nekas nenokritīs arī staigājot zeķubiksēs.
par kleitu bija domāts kā salīdzinājums ritenim, neviens neapgalvo ka jāsāk ģērbties vakarkleitās. sorry ja aizskāru tavu sievišķo pusi 😀
Preses relīzes