Šis ir sieviešu vai vīriešu velosipēds?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Å is ir sievieÅ¡u vai vÄ«rieÅ¡u velosipÄ“ds?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 25 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    buipisLV
    Participant

Š is ir sieviešu vai vīriešu velosipēds? Vai arī domāts abiem dzimumiem?

https://www.maxshop.lv/thjpeg600.php?i=223258_1&l=l

Foxsk8
    Participant

Parasti jau ir tā, ka taisnā standa ir vīriešu, un šāda ir sieviešu, bet nu kāda starpība, sievietes brauc arī ar tādiem un vīrieši brauc arī ar tādiem, taka tur nekādu starpību nav. Piemēram vecākam cilvēkam, kurš nevar tā uzkāpt ērti uz riteni ņem šādu variantu, a citiem tas ir pilnīgi vienalga.

samurajs
    Participant

Nu itkā jau sieviešu. Bet tagad tas kaut kā mazāk aktuāli 🙂

Creep
    Participant

https://www.andersonsbikerentals.com/images/fuji_monterey_30_lady_06_m.jpg

Vaitad šitāds rāmis nebija sieviešu veļukiem?

WordPad
    Participant

Nekad neesmu sapratis kāpēc džekiem ir ar stangu(citiem vispār ar horizontālu) var taču pautus apdauzīt, sievietēm – bez stangas, kur loģika?

buipisLV
    Participant

Prasīju tāpēc, ka mamma, gribot sagādāt man pārsteigumu, bija man tādu nopirkusi veikalā. Pabraukājot, vislielākais pluss ir tas, ka olas grūti atsist. Vēl man ātrumpārslēgs ļoti patīk, salīdzinot ar mana līdzšinējā riteņ a pārslēdzēju. Tāpat vēl patīk, ka ērti braukt pa ielām(daudz ērtāk, kā ar manu MTB) .

Tātad, varu braukt ar tādu riteni pa ielām, un cilvēki uz mani nerādīs un neteiks: “Hehe, LOL, paskaties! Viņ š brauc ar meiteņ u riteni!” ?

P.S. Pārdevējs teica ka domāts abiem dzimumiem, un ka šos velosipēdus pērk gan sievietes, gan vīrieši.

darklight
    Participant

Pareizi tev pārdevējs teica, braukā droši. Man ar tāds reiz bija un neviens nesmējās 😀

WordPad
    Participant

Nah, es visu mūžu braucu tikai ar veļukiem bez stangām, neviens nekad, neko nav teicis vai pievērsis tam uzmanību. Tā kā relax un, ja forši braucās, tad neredzu tam problēmu.

P.S. Galvenais, lai velo nav rozā un ar pušķīšiem. [img]https://i.imgur.com/11ECW.gif[/img]

Evers
    Participant

Nu sieviešu velosipēdiem tās stangas nav lai varētu ar svārkiem braukt. Vīriešu velosipēdiem stanga ir lai varētu sportiski braucot ar ciskām pieturēt balansu. Bet nu ikdienā arī vīriešiem labāk braukt ar sieviešu velosipēdiem lai nesamazinātu iespēju tik pie bērniem! 😀 Ja vēl ātrumi ir rumbā tad vispār super. Būtu tev stilīgais vīriešnieks – dibens jēls, no braukšanas prieks nekāds, bet kur tajās beņķu parodijās ir sportisks ērtums, es galīgi neredzu. 😀

niki
    Participant

Kāda starpība, ka tik ir tavs, ka tik labi ripo, pārējais jau nav svarīgs.. 😉 😉

Es pats esmu sabeidzis bremzes dažiem meiteņu velo 😉 😉

Toms
    Participant

Izskatās, ka šis ir “unisex” rāmis – so, ar to braukā gan sievieši, gan vīrieši.

Taču man personīgi labāk patīk, “ar štangu” 🙂

Iesaku pievērst uzmanību rāmja izmēriem, lai pec gadiem 2-3 nesanāk atkal pirkt jaunu velo.

GulbisRG
    Participant

UNISEX

izredzētais
    Participant

skatos ka notepad komūna ir visai uniseksuāla 😀

tas ir sieviešu ritenis. vai arī pēc pāris gadiem āaļi uniseksuālajās vakarkleitās staigās? 😀

Wuu
    Participant

100% sieviešu, nav paredzēts pārlieku lieliem svariem un sēdeklis ir maigi izsakoties “iespīlētā pakaļa”.

mit2
    Participant

Ir muļķīgi tā iedalīt velosipēdus , tev neviens neskatīsies vai tu brauc ar sieviešu vai vīriešu velo, galvenais ,lai tev pašam ir ērti.

izredzētais
    Participant

ērti var būt arī pārvietoties vw vabolītē.

tas ka cilvēki neskatās un nesmejās nav rādītājs, nav jau tā ka kļūsti par apsmieklu braucot ar sieviešu velo.

anyway, ja vēl ar riteni nav braukāts, ieteiktu to veikalā samainīt.

vincister
    Participant

Man patīk ar augsto rāmi, jo var uz pleca uzmest, ja nepieciešams. Bail iedomāties kā būtu staipīt velo ar zemo rāmi vietās, kur esmu pabijis.

WordPad
    Participant

Jā, uzsēdīsies uz sieviešu veļuka un pauti uzreiz nokritīs, i pupi uzaugs. [img]https://i.imgur.com/618Tw.gif[/img]

Kāds te ieet galējībās, nav jau tā ka viņam ari kleita jāvelk, lai brauktu ar ričuku.

Un kas vainas vw vabolītei, “mačo man” vajag lielu autiņu, jo mazs krāniņš? 😀

Eiropā visi brauc ar mazām mašīnām, jo tā ir ērtāk un taupīgāk, gan jau pie mums arī izslimos džipu māniju, izņemot perifēriju kuriem jābrauc pa izdangātiem ceļiem.

izredzētais
    Participant

vaitad vabolīte nav tipisks womens cār’s?

nekas nenokritīs arī staigājot zeķubiksēs.

par kleitu bija domāts kā salīdzinājums ritenim, neviens neapgalvo ka jāsāk ģērbties vakarkleitās. sorry ja aizskāru tavu sievišķo pusi 😀

niki
    Participant

Es jau tikai pajokojos 😉 😉

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 25 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā