Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Å onakt visÄ LatvijÄ pÄrtraukta analogÄ apraide
Vairāk info
Pats jau labu laiciņu jūzoju drīmboxi, takā šitam faktam varētu vispār nepiegriezt vērību, bet zinu ļoti daudzus, kas tagad palikuši bez TV, un lieki 38 vai pat vairāk lati tiem cilvēkiem ir liela nauda.
Tagad paskaidrojiet par šo:
Atliek tikai noskaidrot kādā veidā šis attēls līdz TV nonāk 🙂
Uzjautrinaaja Viashrota reklaama, visi no vinja muuk prom. Ar taadu Viashrota domaashanu paliks tikai tautieshi aarzemees beigaas. KValitaate zem katras kritikas, kaa uz LCD var buut laba bilde vinjiem? Sky UK daudziem kanaaliem ir pashvaka kvalitaate, kaut gan saliidzinoshi diena pret nakti.
Regjionaalie kanaali LTC paketee nebuus daudz, nevar neviens atljauties vinjiem maksaat taadas summas. Regjionaalai TV 50 000 meenesii neskjiet mazliet par daudz? Regjionaalie meegjina apvienoties un raidiit ateviskji no saviem raidiitaajiem.
Vismaz LTC neterorizee tautu, terorizee televiizijas ar cenaam. TAs viss gan taapeec ka valsts izsniedza atljauju tikai uz pieciem gadiem. NAv viegli atpelniit naudu tik iisaa laikaa, kur nu veel nopelniit. KAs zin, kas notiks peec paaris gadiem.
Kaa klientam, nepatiik kanaalu saraksts, paaraak daudz krievijas kanaali. Tur gan bizness, lielaakaa dalja atkal kaifo par krieijas kanaaliem.
P.S. Viashrota Discovery skanja visu riitu atpaliek, kur var runaat par kvalitaati?
Jā, tie kas vēl nav paspējuši pieslēgt TV – iesaku VIASAT – līdz Jāņiem iekārtas un ierīkošana bez maksas. Nesen ierīkoju – esmu ļoti apmierināts – pa 3.50Ls mēnesī rāda daudz labu kanālu, attēla kvalitāte arī lieliska, uz sava normāla izmēra LCD redzu teicami! – sanāk izdevīgāk nekā Lattelecom TV 🙂
Vairāk info
A, Es Tev iesaku ar visu savu lielo LCD matricu (Aptuveni 9″) aiziet uz šejieni infu pasmelties:
A, Es Tev iesaku ar visu savu lielo LCD matricu (Aptuveni 9″) aiziet uz šejieni infu pasmelties:
Tieši sejā! 😀
cherni kautkaadu nesiet.
samurajam ir visasat? vai bija?
Tā kā SAT uztveršanas nianses man zināmas teicami, un tur tiešām tehniskā ziņā viss bez vainas – bildīte teicama, un uztveršanas stabilitāte arī.
Besī ārā uzbāzīgā Viasat reklāma, kur noklusētas svarīgas lietas: pieslēguma maksa, un gada maksa.
Bez tam starta paketē par 3,50 nav ko skatīties, nav ne Eurosport, neviena filmu kanāla. LTC Ekonomiskā paka tomēr mazliet labāka.
afigel, pričom vēl te baltcoms? Analogās apraides pārtraukšanai nav ne mazākās saistības ar labāku vai sliktāku internetu dažādos Latvijas nostūros, bet tas, ka Viasat aģenti pēkšņi sarosījušies, gan ir uzkrītoši pamanāms.
neko nemineeju par internetu.
man pa bcom kabeli naak 4 digitaalie kanaali, pielauju, ka retransleejas no ltc. vinjiem regulaari iestaajas horizontaalais taimkods.
afigel: man jau bija SAT šķīvītis tais laikos,
Besī ārā uzbāzīgā Viasat reklāma, kur noklusētas svarīgas lietas: pieslēguma maksa, un gada maksa.
Bez tam starta paketē par 3,50 nav ko skatīties, nav ne Eurosport, neviena filmu kanāla. LTC Ekonomiskā paka tomēr mazliet labāka.
nu pagaidi – tev ir bijis viasats vai nav?
tas, ka tu paziisti lodaamuru – tas ir forshi 🙂