Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Achieved with CryEngine 3
has nothing on this
[youtube]
[youtube]
Man tomēr Krīzes bling, bling vairāk iet pie sirds nekā palēcīgais BF3… no otras puses “actually blow shit up” ir daudz jautrāk…
Par to, ka Krīzes geimplejs ir totāls šaursliežu dzelzceļš, vispār nav strīda un nav topiks.
Topiks ir par Krajmotora grafiku, kur Krīzetrīs, vairāk par nelaimi, ir tā vienīgais jēdzīgais showcase.
Viss atkarīgs no tā, kā to pielieto – NFSTR arī skrien uz Frosties – a kas tur no grafikas? AA nebija sākumā, cutscenes šķietami paredzētas vemšanas izraisīšanai vecu medikamentu pārdozēšanas gadījumā, un Frosties iespējotā “blow shit up” – nulle, nemaz, nada.
Un ja skaitam ne tikai out-of-the-box – to pašu Divkrīzi ar 1.9 paču un tekstūrpaku [img]
P.S. linku iemet, man gribas zināt precīzāk
Vēl tagad atceros tādu šedevru kā Soldier of Fortune, kur pretiniekam varēja atšaut visas ekstremitātes un vispār detalizēti iepazīties ar cilvēka anatomiju, pamazām piepildot līķus ar svinu. 😀
Nu labi, pēdējākā izgāšanās Postal 3, arī upuri tika izjaukti
* AA neeksistē (forsēt neskaitās)
* cutscēnas ir pilnīga haļava
* FILM GRAIN GODDAMMIT!1!
Geimplejs pamatā neļauj ieraudzīt low-res tekstūras – viss zib gar acīm, bet pēc avārijas – ermahgerd!
Ok, krāsu palete, skaidrs.
Nepiedien jau gan kara šaujamgabalā ekstazī sarīties un krāsainu pokecirku gribēt, bet ok, skaidrs.
Ko tad vēl – kā hipiju un “kids” modi:
Un vispār, diskutēt labāk izdosies skaidrā, tāpēc es rāpoju uz gultas pusi.
Preses relīzes