Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › ACHTUNG: Kaķbildes u.c. grafiskais spams Forumā (upd)
Š ā spama dēļ radušās pamatotas sūdzības no mūsu lietotājiem ārzemēs, un tiem, kuri lieto mobilo internetu. Patiešām, lejuplādēt kaķbilžu megabaitus ar lēnu internetu diez vai kādam gribēsies. Arī “spoil” tags nav izeja – ielādētās lapas apjomu tas neietekmē.
Piedāvāju šo milzu kaķbilžu vietā ievietot mazbildītes
Ja mēs vēl redzēsim lielformāta grafisko spamu forumā (tas neattiecas uz bildēm par tēmu!), sākumā moderatori tās dzēsīs. Ja arī tas nedos rezultātus – papildināsim Noteikumus, un sekos sankcijas.
Paldies par sapratni!
kaarteejo reizi piekriitu samurajam. savus rengju/kitekatu eedaaju foto iebaaziet sev tur, kur saule neiespiid!!!
padoms blokjeet kaadu bilzju hostingu vispaari ir UNIKAALS… normaali cilveeki tur meedz ievietot arii vajadziigas bildes.
ja saka godiigi, juusu kakji jau ZAJEBALJI!
Дура lex, sed lex.
[img][img]
Mana “uzdzīve” foruma, nav iedomājama bez minkām!
Kāda velna p’ec man b’utu jāpielāgojas, pie kaut kādu l’eno internetu ‘ipa’sniekiem? Apskatu kalend’aru -> 2011!!!
Pieprasu DEMOKRÄ€TIJU
Pieprasu DEMOKRÄ€TIJU
Kojān: FUUUUU! “<>” FTW!
Starp citu links ir uz lapu aarzemees.
Un pats esmu aarzemees, lielaakaas probleemas, diemzhel sagaadaa tieshi bildiites.lv, notepad.lv leendarbiibai. PAt nav noziime, cik liela tur bide uzlikta, pieprasiijumus suuta uz bildiites.lv serveri ilgi.
Preses relīzes