Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › ACHTUNG: Kaķbildes u.c. grafiskais spams Forumā (upd)
līmeni augstāk – gifi!
This one goes for haters .. or pathetic foreigners
sjeit pat jau milzum daudz protestantu. :>
protestanti ir viena no kristiigaas religjijas atzara sekotaaji.
bet sjitie “protesteetaaji” vienkaarsji ir stipri ar praatu apdaliiti. par jaunzemu sjaubu nekad nav bijis.
Kārtējais neizdomātais absurds. Nebūs nekādu mazbildīšu. Par šito toč vari aizmirst.
Š ādas uzvedības ēnas puse – agri vai vēlu kāds pajās arī uz tevis 😀
Jebkurā demokrātijā arī ir savi noteikumi un likumi, kuri jāievēro. Līdz ar to, no administrācijas puses viss tika izteikts.
Ugu, smaga anarhija ir risinājums ne?
Pošol ti, uztaisi mobilo versiju priekš dundukiem
Nespēj pārvietoties ar normālu ātrumu, nelien uz maģistrāles
Toč pilnīgas auzas. Moš arī Vācijā uz bāņiem liekam speed limit 50 lai tie ar mopēdiem tiek līdz?
Jā, jā un novācam invalīdiem paredzētos eskalātorus, noārdam invalīdu ratiņu uzbrauktuves/nobrauktuves, aizkrāsojam viņu parkošanās laukums – nakuj vajag!? Ja nav kāju, tad nav ko vazāties riņķī – tupi mājās. Dīvaina tev tā loģika.
Man personīgi pilnīgi vienalga kādas bildes te liek – lielas, mazas, gifus… da liekat kaut BlueRay filmas.
par konkrēto jautājumu man pašam viedoklis nav, jo man tās bildītes neērtības nav radījušas, bet come on, neiebrauc pilnīgā grāvī.
bet scenāriju paredzu tādu: bļāvēji bļaus cik grib, taāu bildītes tiks dzēstas, kā rezultātā, ar mērķi ieriebt, protestētāji tās publicēs cītīgāk, kas galu galā novedīs pie kārtējās atpūtas no notepad.lv 😀
rūķis, tev neliekas ka salīdzināji 2 nesalīdzināmas lietas?
par konkrēto jautājumu man pašam viedoklis nav, jo man tās bildītes neērtības nav radījušas, bet come on, neiebrauc pilnīgā grāvī.
Kāpēc nesalīdzināmas? Iet runa par mazākuma pārstāvjiem – pēc root loģikas visi, kas ir mazākumā neko nav pelnījuši – ja tev ir lēns nets, tad viņš jau nebūs tas, kas piedomās pie citu ērtības; ja tev nav kāju un tu esi mazākumā, tad tiec veikalā iekšā kā gribi.
Tas, ka mans salīdzinājums ir cinisks, tas ir cits jautājums. Runa par to cik ļoti tu piedomā, lai atvieglot līdzcilvēkiem dzīvi, nevis rej sejā: “tā nav mana problēma, ka tev nav kāju, roku vai neta – tiec galā kā gribi”.
Pēc rūķa loģikas sanāk, ka tagad visi ceļi un kāpnes ir jāaizbetonē un jāatstāj tikai invalidu pacēlāji, jo invalidi taču nav vainīgi, ka vairākumam ir kājas un rokas.
P.S.
Man nekas nebūtu pretī, ja visu pārtaisītu pēc invalīdu vajadzībām (aka priekš lēna neta lietotāju vajadzībām) – man tas netraucē.
Man nekas nebūtu pretī, ja visu pārtaisītu pēc invalīdu vajadzībām (aka priekš lēna neta lietotāju vajadzībām) – man tas netraucē.
Man gan būtu. Uz darbu tomēr gribētu tikt tuvāko 10 000 gadu laikā.
Pagaidām mēs nevienu par to nesodīsim. Modi sistemātiski tīrīs ārā daunbildes… kurš aizstās tās ar linkiem, kurš vispār nodzēsīs… Bet, ja kāds izrādīs milzīgu neatlaidību, tad nu nāksies viņam iziet banānu terapijas kursu.
Preses relīzes