Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › ACHTUNG: Kaķbildes u.c. grafiskais spams Forumā (upd)
Samuraj, ja tu esi kustību invalīds, tu sūdzi tiesā katru veikalu, kas nav uztaisījis kalniņu un eskalatoru, vai ej uz veikalu, kur tāds ir ierīkots ?
* Jaa, civilizeetaas valstiis taa ir normaala paraadiiba.
* Un Jaa, izveeleetos citu veikalu!
Vai šis ir engadget’s, kur ir trejdeviņas versijas vienai lapai ?
P.S Joka pēc pamēģināju ielādēt trololololiskās lapas ar “megabaitu bildēm” no MOBA ar Bites netu. 0 problēmu. Iet kā sviests nazī, rēķinot, ka moba pārlūks ir kudi lēnāks kā PC, es atzīstu šo visu par konkrētu bullshitu un viena konkrēta nekompetenta vecākā lietotāja kūrētu muļķību, jo parasti troilololo topiki sver aptuveni tik pat, cik Notepad galvenā lapa ar preses relīzēm, rakstiem N tabos un flash bully reklāmām. ;* Cik viedi.
P.S.S turpinot par tēmu, Fox, nepiemirsti apgraizīt v3, arī tā (dodu 100%) būs smaga un “traucēs lietot lietotājiem ar lēnu internetu notepad”.
Īsumā – vienkārši jau laicīgi un cilvēcīgi tiek brīdināti lietotāji, lai pārāk neaizraujas ar tām bildēm – tas arī viss.
Kā man patīk nolikt adminu un nebūt vienam .. Eshh, ko tik mans brīvais laiks ar mani nav nodarījis X>
Da ja par kaut ko stratēģiski svarīgu tiktu te runāts. Piemēram – V3, kas vairs pat nav smieklīgi.
Kuda mir kaķ
Skolotāja
Skolotāja
Labdien.
Nu jau vakars, taču gaisotne tāpat burvīga un noskaņojums arī daudzsološs.
Man olas negaršo, paldies ,ka apvaicājies.
Preses relīzes