Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › ACHTUNG: Kaķbildes u.c. grafiskais spams Forumā (upd)
peec sjii topic tu tacju beidzot esi apjeedzis videejo iq liimeni sjajienes zljurgaam, “vecaakajiem” un parastajiem lietotaajiem?
tev to vajag?
Es jau iepireksheejaa savaa postaa pateicu ka ne jau lielas bildes rada probleemas, bet gan bilzhu hosts bildiites.lv uz kura ir daudz, ar notepad.lv , saistiitas bildes. Taa kaa tas nabaga serveriitis, izkrita no praata, kam vinjsh bija, vairs netur slodzi, tad arii viss bremzee.
Un nevajag vainot lielizmeera bildes. Saprastu, ja buutu vajadziigi chetri monitori, lai apskatiitos to bildi.
Pāris nedēļas atpakaļ daGrevis tieši tāpat izcūkojās. Tēma palika sabojāta pusvārdā. Turklāt pats vēl uzraksta tekstiņu, kas tīri provocē uz tālāku diskusiju, a nekā nebija, aizslēdz ciet.
Kas par tēmu, Ever?? Mm?
Sjo probleemu it kaa vareetu izrisinaat ar kaut kaadu sjo attaalinaato serveru periodisku paarbaudi (ik pa 2 min) un “serveris – dziivs/nospraadzis” tipa informaacijas kesjosanu failos vai datubaazee.
Runajor par javasript ieladi, pietiek apskatities uz vietejiem profesionalajiem WEB MEISTARIEM, kas google analitics ievieto lapas hederi un situacijas merogs uzreiz ir skaidrs.
Sakne? Tu pateici tiesji to pasju ko es. Fakts paliek fakts – noziime tam, kur atrodaas saite uz attaalinaato JS vai atteelu ir tikai vietaa, pie kuras lapas ielaade saaks iekaarties.
Konkreetaak, ja runaajam par Google Analytics, uzskatu, ka Google ir vieniigaa, kas speej nodrosjinaat stabilu
Īstenībā te visiem vajadzētu nahren pākstis aizvērt vienreiz 😀
Mazliet piegriezām grafisko spamu – kāda vētra ūdensglāzē izcēlās! 😀 Piegriezīsim vēl verbālo – sāksies ritīgs orkāns 😀
Bet atceramies kādreizējo old.datuve.lv – cik tur viss bija kompakti pārskatāms un ātri atrodams, un cik ātri ielādējās! Tur nebija nevienas bildes vispār – tikai linki. Un neviens arī neilgojās pāc daunbildēm.
Bet atceramies kādreizējo old.datuve.lv – cik tur viss bija kompakti pārskatāms un ātri atrodams, un cik ātri ielādējās! Tur nebija nevienas bildes vispār – tikai linki. Un neviens arī neilgojās pāc daunbildēm.
taapeec, ka to apmekleeja nobriedusji un praatiigi cilveeki, nevis taadi punkjaini *** kaa firefoksisji, mopsji, matiisinji, korni un paareejie tiem liidziigie…
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Mana “uzdzīve” foruma, nav iedomājama bez minkām!
Kāda velna p’ec man b’utu jāpielāgojas, pie kaut kādu l’eno internetu ‘ipa’sniekiem? Apskatu kalend’aru -> 2011!!!
Pieprasu DEMOKRÄ€TIJU
Vecīt, tu zini kas ir demokrātija? Tas ir vairākuma viedoklis, vai to viedoklis, kam pieder vara…
Forumā vara pieder administrācijai, un vairākumam nevajag tavus kaķus…
Preses relīzes