Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › ACHTUNG: Kaķbildes u.c. grafiskais spams Forumā (upd)
Ja nu patiešām mūsu vidū ir tādi, kas bez kaķbildēm nekādi nevar – piekāpjamies tai ziņā, ka varat lietot tās jebkurā formātā sadaļā “Humors un joki”, bet nopietnās tēmās – nespamosim!
Mans kačšs ir mana tauta! Mans pods ir viņa pods!
😀
Tas ir notepad v2.5 ?
Nē, tas izskatās pēc tā, cik lapsskritulis ir ticis tālu ar V3
Ja nu patiešām mūsu vidū ir tādi, kas bez kaķbildēm nekādi nevar – piekāpjamies tai ziņā, ka varat lietot tās jebkurā formātā sadaļā “Humors un joki”, bet nopietnās tēmās – nespamosim!
portaala mugurkaulu ir paarlauzjusji?
dzilji cienot tesji samuraju jau no datuves pirmsaakumiem, pasuuti visu sjito ***!
lai sjitaa publika rij savu kakju sasjlikus un ir laimiiga.
nepublicee neko meenesi un paskaties uz rezultaatiem :>
lai *** izklaideejas.
Nebūs te spams ar bildēm, nebūs!
Te nav apspriede – pieņemt šādu lēmumu vai nē – tas ir administrācijas paziņojums par jau pieņemtu lēmumu.
Ja šī sērga turpināsies un neapsīks, tad būs jālikvidē img tags kā tāds komentāros, bet ceru, ka tas nebūs nepieciešams (bet varbūt es maldos par kultūras līmeni?).
Pozitīvā puse mēdijos ir, ka mēdijam jāpakļaujas lietotājam, ne otrādi. 😀 Savādāk var pasēt publiku un palikt ar līku sveni uz zara 😀
Bet domāju, ka koncepciju- nopietnos topikos mazbildes, humorjokos lielspams bez ierobežojumiem ir vērts apdomāt no mūsu (troļļmeistaru) puses. :>
Ä€ un vēl, tīri tā joka pēc, varētu palūgt konkrētus datus par sūdzībām- nikus, maybe screenshotus? 😀 Es te tā kaut kā dzirdēju, ka sūdzības ir tikai aizbildināšanās un tas tapis lemts kaut kur pagrīdē, admiņu forumā :>
matiisinjsj sevi uzskata par trolljmeistaru?!
lielummaanijas peedeejaa stadija :>
nozjeelojams ***, kursj nemaak rakstiit ne latviski, ne angliski, ar puuleem iemaaciijies spoil un img tagus un uzskata sevi par notepad kingu :>
taisi, beerns SAVU meediju un spamo TUR, cik lien ieksjaa.
ak taa, tev jau bija savs meedijs…
nozjeelojami.
[spoil][img]
Būtu ideāli, ja v3 versijā būtu tā, ka, tas, kas atrodas zem spoil taga, tiek ielādēts, tikai tad, kad lasītājs grib to apskatīt. Vai tas ir iespējams, tas web- māsteriem zināms.
root
Demokrātija nav anarhija, varbūt tu dzīvē ar uzskati, ka gribēsi braukt pie sarkanās gaismas, tad arī brauksi? Tā tas nenotiks.
Lēmums tika pieņemts admin forumā un vienbalsīgi. Un man nav tev jādod atskaites, ekrānbildes, lai tev ko pierādītu. Varbūt paprasīsi arī atskaiti par grāmatvedību, līgumiem utt? Neesi mazliet sasapņojies?:)
Atkārtošu vēlreiz un pēdējo reizi – kolēģa publikācijai ir paziņojuma/informatīva nozīme, nevis aptauja par to, vai vajag šādu lēmumu ieviest.
Tēma slēgta.
Preses relīzes