Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Acme wireless optical mouse
Man ir problēma ar peli, kas pēdējā laikā aprij baterejas un es tik spēju tās uzladēt un likt iekšā, kā arī mainīt.
Man tas ir apnicis, ka es no rīta ielieku pilnīgi uzlādētas ba4as un vakarā tās jau izlādējās..
Tā pele aprij tās pārāk ātri un man jau ir vesala kaudze ar ba4am.
Es esmu apsvēris iespēju iegādāties jaunu bezvadu peli, kura taupa enerģiju un ir ekoloģiska, jo šī vienkārši aprij visas ba4as vienā dienā.. 🙁
Agrāk tā nebija un ba4as vilkās pat vairākas dienas, bet ir pagājis zināms laiks un tagad notiek šādi.
Es pašlaik lietoju zemāk norādīto peli.. (LĪDZĪGU TAI)
Acme wireless optical mouse
Varbūt, ka Jums ir kādi ieteikumi..
Paldies jau iepriekš.
Pa nakti vienkārši uzlādē un nākamajā dienā vari atkal izmantot savu pelīti netērējot naudu jaunās baterijās.
Es bieži strādāu arī naktīs un pa dienu cenšos atpūsties.. 🙂
Te viens tests / apskats par peli:
P.S.
Es labāk pieturos pie principa – labāk vienreiz nenožēloju latu un aizvelku savu pakaļu līdz internetveikalam, nekā žīdoju latu un pēctam vēl piecreiz eju uz Mahimu.
maris2912Logitech 705
Es savai Logitech MX 1000Logitech Performance Mouse MXLogitech 705
Piekrītu maris2912 pagājušajā mēnesī izstaigāju krustām šķērsām visus lielākos veikalus un nācu pie secinājuma ka, uz doto brīdi lielākā un ērtākā ir Logitech 705, ne visai sen ELKORÄ€ ar atlaidi to varēja nopirkt pa nieka 25.Ls., tas ir uz 10.Ls lētāk kā jebkurā i-veikalā .
woaaw, laba cena, es izmeklējos pa labi, pa kreisi, kad pirku, laikam pa 32ls ar kapeikām beigās sanāca. Bet uzskatu ka ir atmaksājies, dubultīgi.
Eneloop lite 2AA lādējamās baterijas HR-3UQ-2BP.
[3.50 Ls)
Ä€trais 2AA bateriju lādētājs MDR02-E-3UTG
(10.00 Ls)
(Lādētājam ir akcijas cena no 16.60 Ls uz 10.00 Ls)
Piegādes izmaksas: 3.00 Ls
Summa: LVL 16.50 + pele = 30.00 Ls
Paldies: valters.vasilis
Atradu peli pa 14.00 Ls. (logitech-m310)
Paldies: shady
Kopējās izmaksas: 25 – 30.00 Ls (apmēram, jo tur vēl piegādes izmaksas ierēķināju un citas lietas)
Pēc mūsdienu kritērijiem, iepriekš minētie akumulatori gan ir diezgan knapi – 1000 mAh nav nekas. Pats kabatas un velolukturim lietoju no e-bay pasūtītus BTY aķus ar 2500 mAh. Ja pareizi atceros, tad 8 AAA un 8 AA aķi ar visu sūtīšanu izmaksāja ap 8 Ls.
Preses relīzes