Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Adatu printeris.
Tātad – ir adatu printeris star lc-7211. Nu baigi aizvēsturiskais dampis, bet savam uzdevumam ar pilnīgi pietiekošu parametru un iespēju klāstu. Taču viņš esot sācis šad tad gļukot, dažreiz, kad printē vairākas lapas pēc kārtas gadās, kad kāda rindiņa aiziet pāris rindas uz augšu, kā arī šad tad ir aizkave pāris minūtes starp print pogas nospiešanu un reālo printēšanas sākšanu. Domāju painteresēšos kā šadiem vecajiem dampjiem vispār ir ar remontu iespējām. Canon centrā man pateica, ka šādus labot nevar, neesot detaļas. Papētot Latvijas internetveikalus vispār figurē tikai pāris epson modeļi ar cenām no 170 – 5xx ls.
Tālāk seko punkts, kas ir visproblemātiskākais. Ir dokumenti, kuri ir pa vairākiem sakniedēti kopā, kā rezultātā, printerim ir šis apdrukājamais,sakniedētais lapu kopums ir taisnā variantā jāiesūc uz apdrukāšanu un tādā pat variantā jāizstumj atpakaļ, kā to dara pašreizējais star printeris (lai palīdzētu saprast sistēmu, iedomājieties skeneri, tikai tā vietā nevis skeneris, bet adatu galviņa un slīd nevis skenera sensors, bet gan lapa). Respektīvi šāds dokuments nevar mest līkločus caur printeri, kā to dara standarta variantos.
Jautājums: vai kāds ir šādu problēmu saskāries, vai ir kādas iespējas, iespējams, iegādāties kādu līdzīgu adatu printeri, kā arī iespējams kāds no IT veterāniem prot šādu tehniku diagnosticēt/labot?
P.S. Rakstot iedomājos, ka pensiju čekiem liekas esmu redzējis ko līdzīgu, bet iespējams tas tāds maldīgs atmiņas uzplaiksnījums tikai, nākamreizk ad iešu pēc pensijas apksatīšos. 🙂
Es zinu ka var izvēlēties, parastu papīru vai paškopējošo, bet ka uzspiestu ar varu – pirmoreiz dzirdu. Nav vienkārši dumja grāmatvede/lietvede?
Nu jauns adatnieks maksā tikpat tik 95. gadā – 130Ls.
Mēģini salikt visur sludinājumus. Varbūt atrodas vienādi modeļi, tad uzreiz paņem kādus 5 vienādus, katru pa 10Ls un būs detaļām arī.
Preses relīzes