Adblock Plus for Android: bloķējam reklāmas pilnībā!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Adblock Plus for Android: bloķējam reklāmas pilnībā!

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Iznākusi populārā “reklāmu kāvēja” Adblock Plus for Android stabilā versija 1.0. Atšķirībā no līdz šim tradicionāli pārlūkos instalētā Adblock papildinājuma Android sistēmas versija nogalina visas reklāmas – gan web lapās esošās, gan tās, kuras traucē spēlēt bezmaksas spēles un kaitinoši uzmācas lietojumprogrammās.

Adblock Plus for Android ir trīs darbības režīmi:

1. Ir root tiesības. Var filtrēt reklāmas gan 3G, gan Wi-Fi tīklos.

2. Nav root, bet ir Android 3.1 vai jaunāks. Var filtrēt reklāmas tikai Wi-Fi režīmā.

3. Nav root, bet ir Android 3.0 vai vecāks. Adblock Plus jākonfigurē ar rokām kā proxy serveris. Ja Android ierīce neatbalsta proxy, Adblock nestrādās.

Pēc noklusējuma tiek piedāvāts abonēt EasyList spamfiltru paketi. Var pievienot arī citas; izvēle ir pietiekami liela.

Būtiskākais Adblock Plus for Android trūkums ir relatīvi milzīgais RAM patēriņš, kas sasniedz 100 MB. Tas tāpēc, ka caur šo programmu iet viss interneta trafiks, un tā analīze prasa ievērojamus resursus.

Lejuplāde: Google Play vai tiešā saite uz APK.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TCwzYXUZmwA[/youtube]

BlackHalt
    Participant

Man strādā šis: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adblockplus.android

Jocīgi, ka tik zems vērtējums – 3,8

samurajs
    Participant

Tas pats jau ir. Pamainām filtru uz Fanboy’s List, un ardievu visas reklāmas, peldošās joslas un pop-up logus ieskaitot 😉

BlackHalt
    Participant

Es tā arī izdarīju.

Vēl atslēdzu tā “rādīšanos augšējā joslā”.

elvisburdajs
    Participant

Man iekš mājaslapām reklāmas tik ļoti netraucē, toties programmās tas ir nepieņemami! Pašlaik lietoju AdAway, kurš tikai rediģē hosts failu netērējot nekādus papildus resursus.

Tiesa, būs jāpamēģina tas Adbloks. 🙂

Garinsh
    Participant

Padod mums ziņu ar, kurš tad labāks risinājums.

elvisburdajs
    Participant

Patestēju un ar defaulto konfigurāciju (easylist), bloķēšana gan aplikācijās, gan mājaslapās (stock pārlūks) ir tikai daļēja. Toties patēriņš ir tik liels, ka mans galaxy s2 pat nedaudz uzkarsa! 😀 Nē, paldies!

Arī agrāk uz Firefox u.c. pārlūkiem neesmu aizrāvies ar reklāmu bloķēšanu, jo līdz ar reklāmām reizēm parauj arī noderīgus linkus/mājaslapas elementus kas varbūt uzvedas līdzīgi reklāmām.

Labu mājaslapu īpašnieki parasti neatļaujas salikt pārāk uzbāzīgas reklāmas, bet kaut kur taču acis ir jāpiesien! 😀

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?