Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Admini, Jums ir dota "atļauja" dzēst… :D
Tā kā man iekš notepad.lv ir slikta slava, un mani tur regulāri banoja, bet es taisīju jaunus kontus tur ir sakrājušies vairāki, kuri tikai lieki aizņem vietu. Tāpēc atļauju adminiem drosi tos dzēst, jo neizmantošu tāpatās…
kristerZ_apzheelojaties –
krianba.acc –
Mopsis –
Kristerz –
Tas arī viss. Diezgan padaudz priekš viena portāla, vai ne?
ÄŒalis nenoturējās un jau ir atkal ierindā kā krizterzB
komentārs:
a man datuvī bija 8 konti, notepadā – 5[/qoute]
Kadri…Brāļi Ilmāri :D:D:D
vai tad vajadzeeja?
Pagaidām ieteicu iet paspamot zābakā vai datūzī.
Vēl paziņoju, ka visi spameri 18. novembrī saņems 2. iespēju, jo tad būs vispārējā amnestija/banlistes tīrīšana par godu Latvijas Neatkarības dienai.
kosjaakais piemeers ir kaads dulburis ar segvaardu “alone” ieksj zaabaka. kaa tik jams nav meegjinaajis dariities, bet pietiek viena posta no jamaa, lai buutu viss skaidrs :>
njā, galvenais, ka sarunājis esot 😀
Pagaidām ieteicu iet paspamot zābakā vai datūzī.
Ļauni, samuraj, ļauni… 😀 😀 😀 😀
Vēl paziņoju, ka visi spameri 18. novembrī saņems 2. iespēju, jo tad būs vispārējā amnestija/banlistes tīrīšana par godu Latvijas Neatkarības dienai.
Nu to neatbalstu… 🙁 Kam tas vajadzīgs? Tā nu viņi labosies… 🙁
atkal sapraata tumsa ir atpakalj? O_O
mana sveetiiba! sjo es iegraamatosju savaa sakaamvaardu kladee :>
drunk_lizard
pie kam…
es vairaakkaart esmu luudzis izmainiit manu statusu uz man piedieniigo, bet administraacija ignoree…
paldies, daargaa, bet mana pieredze ieksj zaabaka noteikti pretojas sjaadai domai…
pie kam…
es vairaakkaart esmu luudzis izmainiit manu statusu uz man piedieniigo, bet administraacija ignoree…
Un kāds ta būtu tev piedienīgs? Prezidents? 😀
p.s. klauns ir cienījams apzīmējums, lai tādu iegūtu, ir ļoti daudz jāmācās.
Preses relīzes