Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Administrācijas paziņojums (sakarā ar postu dzēšanu)
*tīņiem – ieviest pumpu dzīšanas un intīmo jautājumu “vai masturbēšana pasliktina redzi?” sadaļu
*bērniem – rotaļu stūrīti vai mantu kastes sadaļu, ar Vinniju Pūku, Genu, ÄŒeburašku un Š ķepseli.
*bērniem – rotaļu stūrīti vai mantu kastes sadaļu, ar Vinniju Pūku, Genu, ÄŒeburašku un Š ķepseli.
Mūsdienu bērniem Gena un ÄŒeburaška ir “ļaunais ur*a, kas izlaupījis ÄŒečeniju un tagad laupa Gruziju”. Bet tas taču rosina naidu. Vai te kādam to vajag? Jau pietiek, ka ziņu portālos to rosina. 🙂
P.S. Sanāk, ka mums II pasaules kara beigšanās ir lielāks ienaidnieks nekā geju parāde Rīgā. 🙂
P.P.S. Nav nekāda pret gejiem vai lesbietēm.
elvisburdajs
mhh, mani aizskar e.j. paraksts :>
(Mans IQ ir ap 150, ja kas. Interesanti būtu uzzināt tavējo.)
muahahahahaha
Ñ Ð¼Ð°Ñ‚Ð¾Ð¼ не ругаюÑÑŒ, Ñ Ð¼Ð°Ñ‚Ð¾Ð¼ разговариваю :>
(Mans IQ ir ap 150, ja kas. Interesanti būtu uzzināt tavējo.)
muahahahahaha
A cik tas būtu decimālajā skaitīšanas sistēmā?
Par drunk_lizard, visu cieņu, viņš nav elks. Tāds vārds ir aizskarošs priekš viņa. Es teiktu, ka viņš ir dzīvā leģenda un salīdzināt leģendas ar vietējiem klauniem ir kriminālnoziegums. 🙂 Tiešām god bless you drunk_lizard! Bez šitā veča notepad.lv būtu garlaicīga bedre, kur es iegrieztos labi ja reizi divās nedēļās.
Man vakar radās doma – izveidot jaunu tēmu forumā “Lizard vs Jedi”. Nu un tur arī kasīties ar ķirzaku, jo izskatās, ka mierā viņš neliksies. Vajag tikai administrācijas atļauju off-topikam un Ķirzakas piekrišanu.
Jā, laikam jauni Zvaigžņu kari ir neizbēgami… šoreiz džedaji pret rāpuļiem 😀 Un cik saprotu, Siguldā ir džedaju bāzes midzenis? 😀
Midzeņi ir ķirzakām, Jedi ir bāzes.
😀
Preses relīzes