Sākumlapa › Forumi › Software › Grafikas programmatūra › Adobe Photoshop CS5 video apskats
Video paātrināts dēļ programmas gausās komandu apstrādes (Procesors uz max noslodzi)..
Un piedodiet par amatierismu, būtu jaudīgāka kaste pie rokas, varbūt papētītu sīkāk.. 😀
Pamata priekštatam, kas un kā der! 🙂
[youtube]
Nav tik viegli kā izskatās..
Atkal jau nevietā uzdirsi..
Ja atslēgtu visus aero, u.c. smukumus, tad būtu nedaudz ātrāk.
Tom, HP Pavilion dv2000 ar Intel T2250 1.73 Ghz proci, 2GB ram un Intel iebūvēto videokarti (pirms mātes plates nosvilšanas bja Nvidia 7200)..
Ja atslēgtu visus aero, u.c. smukumus, tad būtu nedaudz ātrāk.
Jauki.
Pilnīgi noiet, iedomājoties kā uz mana compīša skries.
Ups kalamburčiks. 😉
Jau uzmetu no isohunt, drīz tests. 🙂
daGrevi, Tu tur redzi kādu mākslu? :> Tikai randomly paņemtas bildes, lai parādītu ko dara jaunie tūļi..
Atkal jau nevietā uzdirsi..
Tas nebija domāts kā uzbrauciens, Burdāj. 🙂 Vairāk kā pozitīvs humors. 🙂
Novērtēju paveikto darbu, diezgan interesanti tie video apskati, tikai man, personīgi, prasītos autora komentāri balss formātā. Būtu vēl interesantāk… 🙂
Tieši atcerējos, ka vienreiz, kādā latviešu pamācību saitā, kāds bija ielicis pamācību, kā Photoshop’ā panākt tādu un tādu efektu. Pēc piecu minūšu “čakarēšanās”, šamais skaļi krieviski piesauca ielasmeitas un atkal sāka no jauna, jo ko nepareizi bija izdarījis! 😀 😀
P.S. Pats iemēģināju gan CS5, gan CS4. Palieku uzticīgs CS3! 🙂
[spoil]CS3 4ever! 😀 :D[/spoil]
Tas nebija domāts kā uzbrauciens, Burdāj. 🙂 Vairāk kā pozitīvs humors. 🙂
Novērtēju paveikto darbu, diezgan interesanti tie video apskati, tikai man, personīgi, prasītos autora komentāri balss formātā. Būtu vēl interesantāk… 🙂
Labošos.. 😉 😉
Tieši atcerējos, ka vienreiz, kādā latviešu pamācību saitā, kāds bija ielicis pamācību, kā Photoshop’ā panākt tādu un tādu efektu. Pēc piecu minūšu “čakarēšanās”, šamais skaļi krieviski piesauca ielasmeitas un atkal sāka no jauna, jo ko nepareizi bija izdarījis! 😀 😀
Nu jā, ir tādi kuriem vienkārši nav lemts veidot pamācības. 😀
Preses relīzes