Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Adobe Photoshop’am b
Bet kâ Tu iegûsi bildi, ko apstrâdât, ja Tev nebûs kamera, no kurienes vispâr to bildi iegût…?!?
Bet..daþreiz jau noder nogriezt kâdu lieku malu, kur rçgojas nomesti sieriòi etc..:D Bet tâpçc jau nav vajadzîgs PhotoShop.
Bet..daþreiz jau noder nogriezt kâdu lieku malu, kur rçgojas nomesti sieriòi etc..:D Bet tâpçc jau nav vajadzîgs PhotoShop.
Es domâju,ka ðajos postos esoðjiem nebûs jaskaidro,ka teikumos kïûdîties,nafff tas pats ,kâ
izmîst visu dzîvi rçinðtelç…..
bet iet un RAKT!
Es domâju,ka ðajos postos esoðjiem nebûs jaskaidro,ka teikumos kïûdîties,nafff tas pats ,kâ
izmîst visu dzîvi rçinðtelç…..
bet iet un RAKT!
Nezinu kâpçc, bet visbieþâk man oriìinâlâ bilde liekas vislabâkâ. Apstrâde kaut kâ neiet pie sirds. Un fotoðopu kâ tâdu, es, piemçram, nekad neesmu izmantojis. irfanview, MS picture editing tool (vai kâ nu viòu sauc) un vecais labais paint pilnîgi pietiek 😛 😀
Nu es ar tevi 🙂
Nezinu kâpçc, bet visbieþâk man oriìinâlâ bilde liekas vislabâkâ. Apstrâde kaut kâ neiet pie sirds. Un fotoðopu kâ tâdu, es, piemçram, nekad neesmu izmantojis. irfanview, MS picture editing tool (vai kâ nu viòu sauc) un vecais labais paint pilnîgi pietiek 😛 😀
Nu es ar tevi 🙂
…protams,ka photozopa ir baigi labâ proga.
…ceru Jums vçl uzbragkt!!!! 😛
…protams,ka photozopa ir baigi labâ proga.
…ceru Jums vçl uzbragkt!!!! 😛
tas nav trackeris bet nu…
tas nav trackeris bet nu…
Preses relīzes