Aktuāls sludinājums (līdz 18gadiem aizliegts lasīt:D)

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Aktuāls sludinājums (līdz 18gadiem aizliegts lasīt:D)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    shady
    Participant

Brīdinu, ka turpmāk redzamā bilde var atstāt smagas sekas (psiholoģisku traumu), ja nav laba nervu sistēma, tad tālāk nelasīt! verat ciet!

Link: https://www.zip.lv/show/?i=966857

printscreen:

[img]https://bildites.lv/images/dhukortaj77e717ocdrb.png[/img]

Domāju, ka daudziem šis varētu noderēt….arā auksts…ziema – papildus apsilde nenāk pa ļaunu!:D

izredzētais
    Participant

velns tāds .. kātrā forumā šis sludinājums ir atrodams, ilze nevarētu vēlēties labāku reklāmu 😀

RicoPico
    Participant

1. Kāda tur apsilde?! Dibens ta pliks!

2. Kā lai ar tādām apenēm pačurā? Pusstundu jāmedī cincis pa biksēm, kamēr dabū ārā…

3. Tā uzparikte vairāk līdzinās nevainības jostai ar vāju aizsardzības sistēmu.

Andress
    Participant

Š orīt pa SWH jau informēja. 😀 Teica ka 2. RicoPico ir risinājums- caurums galā. 😀 😀

Hahahahahaahha….

NorKais
    Participant

Andress wrote:

RicoPico ir risinājums- caurums galā. 😀 😀

Bet tad jau pašu galiņu nepasargā :seeker:

elvisburdajs
    Participant

Ieekonomēja uz pēcpusi – krīze. 😀

msh
    Participant

Pauti ir tur, kur tie ir, nevis kaut kur vēderā ne jau tāpēc, lai vecenēm būtu pa ko iespert… 😀

msh
    Participant

P.N. Jāsaģērbjas atbilstoši laikapstākļiem un šādi mēsli nav vajadzīgi 😀 Pirms pāris dienām piedalījos cūkas kaušanā, divi galvenie darītāji reizēm pa glāzītei brendija iemeta aukstuma dēļ [ap -10], man darot visādus otršķirīgus darbus un daudz stāvot bija ļoti silts bez jebkādas šmigas 😀

elvisburdajs
    Participant

msh, Es cūkas kaušanas neciešu. :/

richX
    Participant

elvisburdajs: The same, gadās šādos pasākumos samērā bieži pabūt, bet tomēr gaļa taču garšo un organisms ar man nav nekāds veģitārietis un prasa tas zvērs arī savu prieciņu.

pa tēmai: neredzu šim izgudrojumam īpašu pielietojumu, ja nu vienīgi kā seksa rotaļlietiņu. Nez, moš man metamais tāds kreptīgs pagadījies, tomēr šamais ziemā vēl ne reizi nav salis… 😀 …salst augšstilbi, kāju pirksti, bet metamais vienmēr silts 😀

APOC
    Participant

richX wrote:

pa tēmai: neredzu šim izgudrojumam īpašu pielietojumu, ja nu vienīgi kā seksa rotaļlietiņu. Nez, moš man metamais tāds kreptīgs pagadījies, tomēr šamais ziemā vēl ne reizi nav salis… 😀 …salst augšstilbi, kāju pirksti, bet metamais vienmēr silts 😀

Ja nemaldos, tad tur ir viena no visaugstākajām ķermeņa temperatūrām.

RicoPico
    Participant

Tādās apenēs cūku kaut būtu zaimošana! 😀

Graafiene
    Participant

Bet nez kā tiek veikti individuālie pasūtījumi? Mēri tak katram individuāli jānoņem 😀

ob1
    Participant

Vipār jau olām ir viszemākā temperatūra cilvēka organismā. Ja to ilgstoši paceļ, tad iestājas neauglība… tā ka reklāmas teksts galīgi garām.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā