Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Alko cenas: Akcijas.
Lāčplēsis Easy pa 0.19 Ls/gab – Veikals Beta uz Kalpaku ielas. “Lielā Beta”, vēl klāstā nāk SUN CIDER pa 39 sant, parasti uz kādi 80 maksā.
Par to Lāčplēsis Easy pa 0.19 Ls/gab – sanāk ka alko maksā lētāk, nekā 0,5 dzeramais ūdens.
P.S. Grābjam kamēr var un ir. 🙂 Varbūt vēl kādās bodēs ir kādas akcijas?
Džonij tev alu dzert ir kaitīgi.
Vispār mana recepte ir 2 – 3 sidri un 2 – 3 ali, neko vairāk pēc tam arī nevajadzēs, galvenais, neatejot no kases izdzert pirmo sidru un tad alu. Sidrs iedo pa galvu ātrāk, alus paildzina efektu. Š āda metode noder, ja gribi nedaudz patusēties un normāli mājās atgriezties pats uz savām kājām. Protams var paņēmt 2 bamšļus, apiņus, bet sekas – paņemsi 2 gribēsies vēl.
Rahaj – un tu nedzer, nepīpē, un sievietes nemīlē? nu tad nomirsi ar diagnozi “praktiski vesels” :D:D:D
dzonij vareji nemaz nekomentet so temu….pagaidi nju kad paaugsies un vismaz izskatisies pec tada,kas varetu izdzert kaut vienu alinju un aiziet pats majas….
Džonijs mums kārtīgs – dzer un pīpā tikai mammas klātbūtnē. Un tētis kukuragā pec tam stiepj mājās 😀
Mans krīzes favorīts – bamslis Līvu Pilzenes 2.3 L (!) fasējumā par 99 sant. Tirgo Kurzemes pagrabā “Cento”. Svaigs un labs, jo 1. partija šitāds.
Rahaj – un tu nedzer, nepīpē, un sievietes nemīlē? nu tad nomirsi ar diagnozi “praktiski vesels” :D:D:D
nu par smēķēšanu varu teikt droši – 21 gads bija, kādu laiku pamēģināju, tākā man no tā ne silts ne auksts, drīzāk pretīgs dullums.
dzert var tad ja nav ko darīt, bet pēdējos gadus man ir tik daudz ko darīt ka nekā nederīšana atkrīt. šad tad sanāk alus lietas, bet neesmu tāds cienītājs ka jādzer un jādzer. pietiek ar pudeli (no vienas jau autā neesmu, nevajag tā domāt) un miers.
ai un par to trešo – nu vispār tas ir offtopiks un cita lieta, nevis alkohols un smēķi… 😀 😀 😀
ulmanīti
Nu nevarat pateikt, cik vispār tam Easy procenti ir? 0,5%? Nenormāli kārojas kautko alus veidīgu.
cik tev vispār gadu ta?
rajah, tev ir paveicies – labi gēni. Vairumam atkarība iestājas ātri.
bērnībā jau atskatījos un izostījos dūmus un alkohola smakas no cita cilvēka, kurš diemžēl jau nav vairs šai saulē, vecumdienās jau tādas lietas bija mazāk, bet par vēlu….
Man normas robežās ir reizi mēnesī zolīdi piedzerties – zolīdi domāts tā, ka var puslīdz ciešami paiet un kuņģa saturs nedomā iet ārā izkauties.
Preses relīzes