Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › AMD apstiprina – buldozeri vecajās platēs strādās!
buldozeru piešķilšanai
“Tom’s Hardware” Francijas spārnsvai būs iespējams AM3+ procesorus darbināt vecajāsmikroshēmojums
Tādējādi šo paziņojumu var uzskatīt par pirmo oficiālo apstiprinājumu mēnešiem (ja ne gadiem) vecajām “būs-vai-nebūs” spekulācijām.
Atliek kārtējo reizi atzinīgi novērtēt šādu attīstīto mazizmēra ierīču
Te darbā bildoju javas – vairāku minūšu darbs. Palaižu 2 sistēmas bildoties (javac utml) – no 8 kodoliem noslogoti četri, pārējie aidlojas pa nullēm. Kur jēga, ja tiek noslogots katrs otrais?
Nu, vēl jau paliek servaki, daudzplūsmu apstrādei tur vienmēr būs pielietojums.
šlesers buldozers, ja jaunai platei nevar sakasīt? Ä€frikāņi, ih maķeri za nogu 😀
Un nekādi neizprotu, kāpēc plašu ražotāji vispār tādu lietu atbalsta – viņiem tak baigais kāposts gar degunu aiziet!
Intelis ir otra galējība – divu gadu laikā trīs socket-i (1366, 1156, 1155) un tūlīt 2011 на подходе
rezi
Paldies!
Intelis ir otra galējība – divu gadu laikā trīs socket-i (1366, 1156, 1155) un tūlīt 2011 на подходе
Attiecībā uz 2011 es tiešām būtu pielicis vienu pinu klāt – 2012, jumora pēc 😀
Intel работает над Ñ‚Ñ€ÐµÐ¼Ñ Ð½Ð¾Ð²Ñ‹Ð¼Ð¸ платформами – LGA774, LGA1154 и LGA2012

Varbūt esmu kapeik3.14sējs, bet 60 lati par kārtīgu plati varētu būt sāpīgi.
Kad tu pēdējo reizi pirki jaunu māteni ? :>
Ja jautājums man, pagājušā gada decembrī .
Kaut kā neticās ka manas plates ligzda varētu jau novecot, pirkta salīdzinoši nesen un liekas nav nekāds vecais plates modelis.M4A87TD EVO
Tev pat 6kodolnieku neatbalsta. emz, kur nu vēl jaunos. neticās.
Un jautājums bija biedrim msh.
Oficiāli ATRBALSTA GAN!
Un jautājums bija biedrim msh.
Ja oficiāli atbalsta, 🙂 nopirkšu AMD PHENOM II X6 1055T un ja kaut kas nebūs čikiniekā, iesūdzēšu ASUS korporāciju tiesā !
Kad tu pēdējo reizi pirki jaunu māteni ? :>
Laikam 2006. gada vasarā, socket A ar nForce2 Ultra 400 čipsetu. Cenu vairs neatceros, kaut kādi 50 laši laikam.

Preses relīzes