Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › AMD gatavo jauno Black Edition sērijas procesoru
Es tev varu uzdāvināt divas kastes ar 333 MHz celkām, tur tev būs mēnesi ko krāmēties 😀 😀 😀
Un ko var darīt ar 3,4 GHz x 4 procesoru ,ir kaut viena mājas darbība kas spēj viņu vismaz uz 20% noslogot? 😀
Ir gan- sāc renderēt savus mājas vdeo. Redzēsi, kar ir manāmi uzlabojumi darbā. Un vēl, sāc niekoties ar 3D animāciju izveidi, atkal jau pie renderēšanas palīdzēs. Palīdzi organizācijai folding at home utt. Ir kur to spēku likt mūsdienās. Nevaajg satraukties.
Bet vēl labāk būtu kāda normāla darbstacijas vai servera pamatplate ar 2 soketiem – tad varētu iespraust 2 Phenom II X4 965 – kopā 8 kodoli. Tādā ziņā kopilēšanas process, kas ilgst uz mana Athlon X2 dažas minūtes, to sadalot 8 plūsmās būtu veikts sekundēs. 🙂
Un par siltumu – vai tad neviens neizmanto Cool’n’Qiet jeb visiem cauru diennakti katrs CPU kodols strādā pie 100% noslodzes? 😀
ko nu par proča draiveriem vispār teikt….
WTF? Man viss iet out of box.
Pašam Athlon X2 5000+ Black Edition. Nodarbojos ar programmatūras izstrādi. Kompilējot abi kodoli ir uz 100% noslodzes. Tas jaunais Black Edition ar 4 kodoliem gan labi noderētu – lilu projektu kompilēšanu varētu palaist uz 4 plūsmām un viss notiktos baigi žigli. 🙂
Bet vēl labāk būtu kāda normāla darbstacijas vai servera pamatplate ar 2 soketiem – tad varētu iespraust 2 Phenom II X4 965 – kopā 8 kodoli. Tādā ziņā kopilēšanas process, kas ilgst uz mana Athlon X2 dažas minūtes, to sadalot 8 plūsmās būtu veikts sekundēs. 🙂
Un par siltumu – vai tad neviens neizmanto Cool’n’Qiet jeb visiem cauru diennakti katrs CPU kodols strādā pie 100% noslodzes? 😀
Kāda valoda, ja tik ilgi kompilējās? Vienīgais kas nāk prātā ir VHDL vai Verilog. Tad ir cits risinājums, kas nav saistīts ar proci.
Preses relīzes