AMD plāni

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas AMD plāni

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Foxsk8
    Participant

AMD nesen oficiāli nāca klajā ar saviem jaunajiem plāniem atitecībā uz 4 kodolu procesoriem (patiesībā arī uz pārējiem jaunajiem daudzkodola procesoriem). AMD pretēji Intel necentīsies strauji palielināt procesorā kodolu skaitu. Viņi uzskata, ka procesora jaudu var celt savādākā veidā- piešķirot procesora katram kodolam noteiktu uzdevumu veikšanu. Piemēram viens kodols visu laiku nodarbosies ar datu kodēšanu, fizikas uzdevumu rēķināšanu, un vēl viens kodols būs saistīts ar ATI videokartes procesoru…būs savstarpēja palīdzība. protams, ja vienam procesoram uz attiecīgo momentu nav nekādu uzdevumu, ko pildīt, tas palīdz vienam no kodoliem, lai samazinātu datora noslodzi. paredzams, ka šādu procesoru takts frekvence būs ap 2,6 GHz un spēs pārsūtīt 41,6GB informācijas. AMD uzskata, ka šādas izmaiņas palielinās procesora veiktspēju par 40%. protams, ka tas nav pierādīts, bet cerams viņiem ir taisnība un datori kļūs daudz ātrāki. Arī šie procesori ēdīs mazāk elektrības- būs ekonomiskāki.

deivs001
    Participant

Interesanti gan. Es labāk tad ņemu 2kodulu, kurš ir ekonomisks elektrības patēriņā nekā 4kodolu, kas specigaks par 10%, bet ēd daudz vairak.

Pagaidām gan jadzīvo ar P4.

deivs001
    Participant

Interesanti gan. Es labāk tad ņemu 2kodulu, kurš ir ekonomisks elektrības patēriņā nekā 4kodolu, kas specigaks par 10%, bet ēd daudz vairak.

Pagaidām gan jadzīvo ar P4.

Foxsk8
    Participant

Vienmēr dodu priekšroku AMD ražojumiem. (Cik cilvēku, tik viedokļu)

Foxsk8
    Participant

deivs001
    Participant

foxsk8 wrote:

Esmu jau arī par AMD, bet sanaca, kauzsēdos uz Intel. Visu izsaka summa un ko gribi. Isteniba man vienalga kas darbina to sistēmu galvenais, lai ir stabili, ekonomiski un izmanto pēc iespējas lielāko atdevi.

deivs001
    Participant

foxsk8 wrote:

Esmu jau arī par AMD, bet sanaca, kauzsēdos uz Intel. Visu izsaka summa un ko gribi. Isteniba man vienalga kas darbina to sistēmu galvenais, lai ir stabili, ekonomiski un izmanto pēc iespējas lielāko atdevi.

usins
    Participant

es cenšos sēdēt uz AMD, bet vecākiem to neieskaidrot, tie pērk inteli, tapē tagad tupju uz vecā PC kuram AMD Athlon 2000+ XP 😀

usins
    Participant

es cenšos sēdēt uz AMD, bet vecākiem to neieskaidrot, tie pērk inteli, tapē tagad tupju uz vecā PC kuram AMD Athlon 2000+ XP 😀

spriizha
    Participant

/me pagaidiis kaadu gadu, divus.. – kad buus leeti un kvalitatiivi 4 – 10 kodolu prochi .. pagaidaam var paseedeet arii uz p4 2.4 ghz 😀

spriizha
    Participant

/me pagaidiis kaadu gadu, divus.. – kad buus leeti un kvalitatiivi 4 – 10 kodolu prochi .. pagaidaam var paseedeet arii uz p4 2.4 ghz 😀

deivs001
    Participant

Pēc kā tad viņi skatās? Pēc takts frekfences?

deivs001
    Participant

Pēc kā tad viņi skatās? Pēc takts frekfences?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā