Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › AMD problēma atris., jauna problēma ar i3 :D
Lieta tāda, ka viss varētu arī darboties, ja vien WinXP installēšana nebūtu kā loterija – ja paveicas – viss OK,
ja nepaveicas (visu darot identiski), tad WinXP procesoru nepaņem normāli un no 2.2 Ghz uzrādas tikai ~600 Mhz – spēlēm parādās gļuki, daudzas skrien par ātru. Barojot iekšā attiecīgo AMD CPU draiveri, nekas nemainās.
Negribās atkal entās reizes installēt lai uztrāpītu laimīgo lozi (agrāk ar otro palaimējās, tagad ar divām ne). Esmu mēģinājis dažādus WinXP diskus.
P.S Bios arī nepazīst procesoru jebkurā gadījumā, biosa updeitošana nelīdzēja.
Ir idejas?
600MHz -principā nav ne vainas, ja Cool’n’Quiet ieslēgts. Parasti gan ir 800 vai 1,0… varbūt esi biosā takti samazinājis?
Vispār jau trūkst infas… pastāsti vairāk. Ko rāda CPUZ?
Nav pie rokas tagad tas aparāts, būs jāpaskatās ar to CPUZ
Snorx, mani Gigabyte nav vīlusi itkā, nu vēl jau pastāv Asus, kā arī jaunās Intel plates arī nav zemē metamas.
Bet ja nopietni – kā procesors var ieteikmēt instalāciju? Varbūt tas procesors pilna veņķika un/vai sūdīga IHSa dēļ ir pārcepies? Varbūt vienkārši pamēģini uzlikt citu proci? Varbūt vispār varēji precizēt, kas par procesoru, nevis “2,2 ghz athlons” – tajā kategorijā ielien dajebkas, sākot ar socket A axp3200+ un beidzot ar visādiem Athlon 64 x2 😀
pārējās pārbaudes veiksim tālāk ‘pēc rezultātu paziņošanas
A to šitas jau līdzinās tādai blondīnes diagnostikai par automašīnu kurai benzīns beidzies. NEIET! FUJ! SUUDS! SHITAS JAU TAADS PATS KAA MOSKVICH! NEKAD VAIRS TAADU NEPIRKSHU!
Ä€ un es zinu kas ir bios ja , tas ir tāds zils ekrāns ar daudzām dažādām ūberkrutām izvēlnēm. :>
Preses relīzes