Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › AMD problēma atris., jauna problēma ar i3 :D
Lētais gals ir un paliek lētais gals. Kā (ja nemalds d_l reiz teica) , AMD – traumētiem geimeriem ar plāniem maciņiem.
Par dzesēšanu piekrītu ka viņa ir daudz labāka, bet bez viņas AMD (it sevišķi vecie katloni) nemaz nespēja dzīvot, tālab arī tādu lika, nu loģiski, ka vēsākajiem jaunajiem AMD neliks sūdīgāku dzesi. ATi, kopš pārgāja zem AMD, arī kļuvuši par Jotul krāsniņām.
Pat neglītais ” muļķu ķeršanas mārketings” ar modeļu nosaukumiem 2500+ utt, viņiem nelīdzēja. Endjūzerim liek domāt, ka verķis darbojās ar 2500 Mhz frekvenci (lai gan tur par tūkstoti mazāk) , līdz ar to, viņš salīdzinot ar blakus stāvošo dārgāko Inteli 2.4 Ghz , secina ka AMD būs jaudīgāks un lētāk maksās, nopērk AMD.
P.S kopš kura laika procesora kvalitāti mēra pēc dzeses? 😀
Par tēmu – vēl aizvien neesmu sadūšojies pačekot tālāk, svinēt vēl gribās. 😀
Cik es pazīstu cilvēkus ar Advanced Micro Devices procesoriem aprīkotiem datoriem, mūždien kautkas nav, kautkas neiet kā vajadzētu, pat svaigas instalācijas ne vienmēr izdodas kā vajadzētu.
Vajag rokas izvilkt no pakaļas un viss strādās. Nekad mūžā man nav gadījies, ka dajebkādu OS nevarētu uzlikt dēļ AMD proča (ok, es neesmu mēģinājis osx uzlikt uz PC, bet tā jau ir perversija), vai vispār kaut kas neietu dēļ AMD, un ne jau es to esmu uz maz kastēm darījis. Ja gribi pierādīt ka AMD ir mēsls, tad lūdzu konkrētus skaitļus par enerģijas patēriņa, veikstpējas un cenas attiecību, bet stāstīt ka kaut kas neiet ir plika tiršana.
Cik es pazīstu cilvēkus ar Advanced Micro Devices procesoriem aprīkotiem datoriem, mūždien kautkas nav, kautkas neiet kā vajadzētu, pat svaigas instalācijas ne vienmēr izdodas kā vajadzētu. 2 čomi ar bij zvērināti fanāti par AMD, līdz īsi sakot “nočūkstēja” un bezierunām abiem tagad eleganti darbojās Inteļi.
Lētais gals ir un paliek lētais gals. Kā (ja nemalds d_l reiz teica) , AMD – traumētiem geimeriem ar plāniem maciņiem.
nu par šitiem vārdiem es tieši acīs pateikšu – EVERS DU BIST GROSE GROSE LOH!!!!!!!!!!
esmu sēdējis uz AMD jau gadiem, kompjus komplektēju 98% tikai AMD. un arī to turpināšu.
man un citiem maniem kolēģiem nekas nedeg un nekarst un viss iet kā nākās. vot tieši idiņi tikai pērk intel un lielās ar to ka nopirkuši dārgu poršē, tikai braukt ar to nemāk, jo šiem idiņiem redz vajag palielīties ar to ka tiem ir dārgs auto – tiesa lielā daļā viņiem to iesaka bodēs pirkt, bet pačukstēšu – veikalam par inteļiem nāk lielāks navars, tāpēc ar iesaka.
ir dažas iespējas kur Intels var AMD pērspēt, jā, bet pasakiet – kurš no jums mājās rēķina PI skaitļa miljardo ciparu aiz komata? jums tas ir vajadzīgs?
Wuu, tu vispār labāk būtu pietaisījis pāksti un klusējis, ja man rokas augtu no pakaļas, tad es ne tuvu nebūtu tur, kur tagad esmu.
Word klabinātāji, draugos bliezēji un spēlīšu trenkātāji protams šķirbu nesajutīs. Bet ja jāķerās pie videorenderēšanas un citām smalkākām lietām, tad cita lieta.
nu tie ar ir tikai tie 2 procenti manā gadījumā, un kuri jau ar tik grāpstās nevis renderē. īsta renderēšana un apstrāde tomēr notiek ar cita stila mašīnītēm.
savai klasei
P.S. Omfg, kāpēc Džobss neslēdz deal ar AMD? Varbūt viņam vecuma plānprātība tuvojas! O_O
dizaineri
Pēdējais arguments, kad jau esi uz pirkstgaliem un nevari vairs pastiepties augstāk – “jā, bet es izmantoju renderēšanas (un denderēšanas) softus, fotošopus, pegasus, vegasus un to pribambasus.” …un gribu savākt kasti par pieciem sotiem.
nevertell,
2X
Kopā sanāk karalisks un kvalitatīvs aparāts par 496 Ls 🙂
+ Vēl pāreja no 4pin uz 6pin mātenei par kādu latu
P.S Es gan izvēlētos korpusu jēdzīgāku, bet tas ir gaumes jautājums.
Kompi vienmēr 3.14sina pats lietotājs, kas nezina, ko grib, bet domā “lai kas tas būtu, tam jānotiek ātri, jo es mēnešiem atrāvu sev kumosu maizes, lai iegūtu desmit sekundes ātrāku renderi”… vai varētu pastaipīt krānu ar Crysis benchmark tool – kurš nu katrā gadījumā attiecināms
Vai cienījamais varētu arī tuvāk paskaidrot mums, necienīgajiem, ar ko S1156 ir “pretīgs” vai tā atkal ir tik tāda bļaustīšanās? 🙂
Preses relīzes