Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › AMD problēma atris., jauna problēma ar i3 :D
šņauc degunu
Skatos pēc vajadzībām un maciņa , ielikšu pēcāk īstu videokarti, piemetīšu vēl pāris GB rama, un tad jau arī Crysis un visus pārējos brīnumus varēs uzrambāt. Processors nav slikts, praktiski tas pats, kas vidusmēra Core 2 Duo processori, tikai lētāk. 🙂 Pirku ar ar domu, ka pēcāk varu arī i5 uzbāzt, kautvai saderīgas sērijas i7, bet pēc i7 gan man nav vajadzība.
Lūk salīdzinājums ar pāris C2D modeļiem
Visur ir nedaudz priekšā, spēlēs ir nedaudz aizmugurē.
Palasoties vairāk internetā, arī geimingam, (ja neesi izvirtulis kam obligāta max kvalitāte) , tīri labs processors
Vakarā skrūvēšu kopā.
sakarīgu VGA klāt, un vairumu spēlīšu tīri feini var trenkāt.
kā arī “i” sērija, tai skaitā i3, ir ļoti elastīgi uz takts frekvences klokošanu, ja kādam spiež.
Precīzāk sanāca 287 Ls bez piegādes
[spoil]>Intel, Core i3-530 (4M Cache, 2.93 GHz)
1 gab., cena: 75.93 Ls, summa: 75.93 Ls
>Intel, DH55TC
1 gab., cena: 63.72 Ls, summa: 63.72 Ls
>A-Data, 2GB DDR3 1333MHz, CL9
1 gab., cena: 31.81 Ls, summa: 31.81 Ls
>Western Digital, 640GB, Caviar GP, 640GB, SATA II, 32MB
1 gab., cena: 36.76 Ls, summa: 36.76 Ls
>Xilence, ZXC-XP 550W
1 gab., cena: 27.14 Ls, summa: 27.14 Ls
>Giga Byte, ISOLO 230 BLACK
1 gab., cena: 24.90 Ls, summa: 24.90 Ls
>Optiarc, DVD-/+R/RW Black Sata
1 gab., cena: 18.30 Ls, summa: 18.30 Ls
Piegādes summa: 5.00 Ls
Pasūtījuma kopsumma: 283.56 Ls[/spoil]
Wuu, mazāk muldi vai arī savu speceni ar visām cenām studijā. Zaļibalti jau.
Tagad visām spēlēm Suggested Configuration sākas ar Quad Core. GTA4 uz Core2 būs čābīki dzenāti, ja nu vienīgi kārtīga video karte izvilks.
Ja es sataisīšu kasti, kas velk “Crysis un GTA4 virs 30 fps rezolūcijā 1024×768”, tad pirksi?
Mans draugs, tu laikam ābeci savā laikā būsi podā slīcinājis. Es varu zināt vai nezināt, kādas ir prasības. Es gribu redzēt tavu minēto AMD bāzēto kasti, kas iekļaujās 300 latu budžetā un uz kura var spēlēt Crysis un GTA4 virs 30 fps rezolūcijā 1024×768. Es pat sāku domāt, ka tas ir iespējams. Tikai pirkt gan es tādu nepirktu.
Brauc pie manis parādīšu un 30 FPS nekam neder. Minimums ir stabils 50 fps! Pff.. 1024×768 kas tā pa kvadrātu rezolūcija 😀
🙂
Crow, kā tur ir ar to atbildību?
Prasības izriet no šī teikuma:
Es par tādu pašu summiņu saliku AMD, kas jau tagad var gan Crysis, gan GTA4 dzenāti… Un pie reizes varu ar krāniem pamērīties
Nekur nebraukšu; ko darīt man nav, ne? Tepat lūgtum speceni, ar cenām. Cik reiz var teikt.
P.S. 25fps ir pilnīgi pietiekami, lai būtu normāli spēlējama spēle…
Preses relīzes