Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › AMD problēma atris., jauna problēma ar i3 :D
Bet cik zinu, mūsdienīgām spēlītēm jau ar 256 pat par maz.
Cik tad tu zini, paskaties manu video karti Crysis nav mūsdienu spēle?
Bet cik zinu, mūsdienīgām spēlītēm jau ar 256 pat par maz.
Cik tad tu zini, paskaties manu video karti Crysys nav mūsdienu spēle?
Crysys neesmu spēlējis un netaisos(CS arī). 🙂 Bet nu 128biti ir ņirgāšanās par aktīvu geimeri.
bet vispār jau Wuu taisnība – stāsts nav par bitiem, bet fps, a fps Wuu ir pietiekoši arī ar 128 bitiem…
Bet nu 128biti ir ņirgāšanās par aktīvu geimeri.
Ak dievs, pēc kā tu to spried?
Ob1. Club3D nevis nepatīk, bet ir tāds, kāds ir. Tagadējais piedāvājums jau ok 🙂
Lielais dienas jautājums: vai Wuu ir uzvarējis vai ir pakāsis vai vēl karājās kā sapuvis ābols turās pie kātiņa?
Nosacījums 1: Kaste eksistē reālajā dzīvē, to ir iespējams benchmārkot un testēt
Nosacījums 2: Kastes sastāvdaļu pašreizējā tirgus vērtība nepārsniedz 300 LVL.
Nosacījums 3: Var spēlēt Crysis un GTA4 bez sevis padarīšanas par apsmieklu
Vai, aizmirsu… tu tak neatbildi par savu bazaru…
Wuu.. Vislabākais pamatojums Tev būs pašrocīgs tests. Paņem piemēram Flight Simulator X (sorre, nezinu tik daudz spēļu, lai kaut ko pa tavam prātam piedāvātu) un notestē uz vienādas atmiņas video kartēm, bet ar dažādiem bitiem (128 un 256). Tad paskaties, ar kuru karti tu vari pie cik labas grafikas spēlēt ar 24kadriem sekundē. Skaidrot sīkāk, nu galīgi negribas.
Galu galā, šovakar nav man paredzēti kašķi, tikai jautrības. 🙂
Crow, ja tādi jautājumi, tad gatavo 300Ls. Kasti sagatavošu.
Vai, aizmirsu… tu tak neatbildi par savu bazaru…
Apgalvojumu izteica Wuu. Jautājums tika uzdots Wuu. Wuu nevar atbildēt.
Spried nu taisnīgu tiesu, kurš ir tas, kas tagad neatbild par bazaru?
… lai Imhoteps lemj, viņš mums ir tas glumiķis jurists…
Par to arī sākās kašķis, baizevej. Tu atnāci ar nokavēšanos, bet gribi vadīt ballīti. Tā neiet cauri.
Pilsonis izkliedz publiskā forumā “man ir garāks krāns”, man pēc tam kaut kas jāpierāda vēl.
Kuda mir kaķitsa :>
Kāds uzraksta PM Imhotepam, lai par saprātīgu daudzumu dzīvības šķidruma izskata šo lietu, vēlams ātrāk par nākamā gada pavasari… es eju ieelpot svaigu gaisu mazliet.
Nosacījums 1: Kaste eksistē reālajā dzīvē, to ir iespējams benchmārkot un testēt
Gaidu ciemos 😀
Preses relīzes