Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › AMD sācis tirgot jaunos Elite A-Series hibrīdprocesorus
Vispirms tirgum piegādās portatīvajiem PC domātos modeļus A10-5750M, A8-5550M, A6-5350M un A4-5150M, ko gaidām jau šomēnes. Tiem sekos galddatoriem un iebūvējamām sistēmām domātie.
A10-5750M un A8-5550M ir 4-kodolu, ar iebūvētiem 384 grafiskajiem Radeon HD 8650G kodoliem un 256 HD 8550G kodoliem attiecīgi. Taktsfrekvence: attiecīgi 2,5 GHz (max 3,5 GHz) un 2,1 GHz (max 3,1 GHz). A10-5779M atbalsta DDR3-1866 atmiņas, kamēr visi pārējie – DDR3-1600.
A6-5350M un A4-5150M ir divkodolu ar attiecīgi 192 un 128 HD 8450G un HD 8350G grafiskajiem kodoliem. Taktsfrekvences attiecīgi 3,3 un 3,1 GHz.
Visiem procesoriem maksimālā izkliedētā jauda TDP ir vienāda – 35 W.

Kā ziņo AMD, ražotāja testos jaudīgākais modelis A10-5750M veiktspējā par 50% pārspējis Intel Core i7, un pie tam ir lētāks. A6-5350M uzrādījis par 20% augstāku veiktspēju. Sagaidāms, ka ar 55 Wh ietilpības bateriju portatīvie datori ar AMD Elite A-Series spēs darboties līdz 8 stundām web pārlūkošanas režīmā vai 6 h HD video atskaņošanas režīmā.

Jūsu gan nē.
intel i7 3770k “ēd” ~100w mazāk par fx-8350. Un jā, lai arī ir daži pielietojumi, kur pēdējais ir ātrāks, energoeffektīvāki būs intel processori. Es gan te runāju tikai par x86 veiktspēju.
Es neesmu fans, faggit. Es lietoju to, kas man ir izdevīgāk. Patlaban ir viena desktopkaste ar amd, otra ar intel. Lapšos gan tikai intel. Cik tev pašam ir AMD ierīces ? Tu atceries vispār kādu “īstu” thinkpad’u ar amd proci ? Jebšu x, t vai w thinkpad’s (x1XX neskaitās) ar amd proci ? Es nē.
Kāda apmēram cena ir šim “monstriņam?”
Dārgie biedri, nevertell nav ne i7 ne 8350 redzējis, pats lieto vismaz 5 gadus novecojušus datorus un diezvai praktiski ko pats vispār ir darījis, tik for fun forumus un citus copy/paste blogus lasa un tēlo gudru.
Rekur tev čalis izskaidros par enerģijas patēriņu, vs intel.
[youtube]
Jā, spēlēs +/- tas pats. Un jā, ja es upgreidotu savu piecus gadus veco phenom II x2, ņemtu fx-8350.
Logans muld par spēlēm. Tas ir viss, ko viņš dara.
Un kāds sakars tam, ko es lietoju ikdienā ? Esmu spaidījis 10 kodolu i7, ko patērētājiem vispār nedeva. Laek nehalem laiku 10 kodolu lga1336 proci. Ir sterveri spaidīti.
Citas kastes ir diezgan mūsdienīgas. Bet kāpēc tev es to stāstu. Tu tāpat ar putām uz lūpām aizstāvēsi savu AkManDievs.
Tu nevari noliegt faktu, ka IPC un enerģijrijība ir problēma gandrīz visiem pročiem, ko AMD ražo. Serverpusē viņi vispār konkurēt īsti nevar. Tikai vietās, kur vajag daudz lēnas virtuālās mašīnas un pie nosacījuma, ka elektrība ir lēta.
Un ko tad tu pats lieto ? Pirms neilga laika tas vēl bij Athlon II x4 645 vai kkas līdzīgs ?
Un ko tad tu pats lieto ? Pirms neilga laika tas vēl bij Athlon II x4 645 vai kkas līdzīgs ?
Tik traki jau nav. A. god. biedrs Edža nu jau mēnesi atpakaļ iegādājās spicāko pāļu drātētāju (8350), plati un arī cmuki sarkanu RAM kitu. Es personīgi katru reizi priecājos kā negudrs par to lidmašīnas cienīgo troksni, ko taisa 5000 RPM stock dzese, bet ko tad nu es :>
Ar 8350 es varu spēlēt BF3 un pa taisno ierakstīts augstas kvalitātes kompresētu
As professional as fuck.
Tu man dirs virsū par inteļfanbojismu bez praktiskas pieredzes, kad tēma ir par lapšu pročiem. Cik tad daudz tagad pārdod lapšus ar amd pročiem ? Maz.
Kāpēc ?
Tāpēc ka viņi ir karsti un ēd elektrību kā cūkas.
Kā arī neaizmirsīsim, ka lielāka daļa applikācijas, kuras lieto cilvēki parastie ir sūdīgi/nav vispār optimizētas darbam ar vairākiem kodoliem.
salipšanu sasilšanu 
Tādēļ beidziet radīt verbālo pļutku un racismu, paldies!
Preses relīzes